Reklama

Reklama

Pán prstenů: Návrat krále

  • USA The Lord of the Rings: The Return of the King (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nadchází čas rozhodující bitvy o přežití Středozemě. Putování jednotlivých členů Společenstva prstenu se dostává do poslední a rozhodující fáze. Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává ohromnému Sauronovu vojsku. Hobiti Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona zlomena. Podaří se jim naplnit poslání Společenstva a zachránit Středozem? A za jakou cenu? (Magic Box)

(více)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Kincl

Byl jsem opakovaně na Zimmerovi a pak na Společenstvu a Návratu krále, kde hrál živě orchestr k promítání filmu. Všechno nádherné zážitky, které filmu přidávají úplně nový rozměr.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Byl jste někdo na těch hudebních koncertech s tématem filmu? :) A kde jste kdyžtak byli? A líbilo se?

na příspěvěk reagoval fabecc1222

TeeAge

TeeAge (hodnocení, recenze)

Remastrovaná 4K extended verze v Cinestaru přes 3 týdny - děkuji Ti filmový Bože, že jsem mohl mou oblíbenou trilogii vidět zase s rodinou a kamarádama na velkým plátne v plné své kráse. Jenom se potvrdilo, že nic lepšího ani od té doby nevzniklo :)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Po takové době vidět to zase v kině, a navíc ještě prodlouženou verzi ... 😍 Kdo to viděl? Jaký z toho máte pocit?

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

No škoda, že se nakonec rozhodli pro počítačového Glůma, namísto toho make-up Glůma, co se tu na chvilku mihne v úvodu. Mně připadá po všech stránkách lepší.

na příspěvěk reagoval Kincl

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

vinancan

Promítají Dvě věže prodlouženou verzi. Chtěla jsem na to jít, měla jsem rezervaci, ale moribundus mi tu radost překazil.

vinancan

vinancan (hodnocení, recenze)

Tak v cz vám to premietajú po 20 rokoch v kinách, u nás v sk nič.😞 Ja som z tých, čo počas premiéry ani nevedeli že lotr existuje. 400km do Ostravy to mi je od ruky teraz. Je tu niekto kto videl lotr v kine?

na příspěvěk reagoval fabecc1222, Ainy

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Zikus

Pretože všetky udalosti a zranenia, ktoré v priebehu idalostí prežil (nebezpečenstvá, zranenie od Morgulského noža, nesenie Jedného prsteňa, ktorý napáda myseľ človeka), zanechali psychické a fyzické stopy. Valinor, kam na konci pláva loď s ním, Gandalfon a elfskými vládcami, je miesto krásy a pokoja.

Zikus

Zikus (hodnocení, recenze)

Proč Frodo na konci filmu odešel z Kraje? Řekl něco v tom stylu že Kraj zachránili ale ne pro něj, což jsem nepochopil.

na příspěvěk reagoval Echelon1

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Echelon1 , Beckett51

Keď už tu takto chcete diskutovať, tak áno, chleba našiel a dokonca ani neukázali, že by ho potom následne frodo jedol. Veď bol celý čas na smrť vyčerpaný. Ale keby sme pátrali po logických chybách a takpovediac dierach (asi museli veľa scén vystrihnúť) tak napríklad by nemohli ani 10 minút prežiť na úpätí tej Hory osudu po tom, ako vybuchla. Však tam vtedy muselo byť aspoň 200 stupňov. Okolo vás tečie láva, obrovská spara, však len pred chvíľou to bolo celé kdesi v magmatickom komíne. No, ale, pekne sa na to všetko pozerá, hudbička, dojímavý koniec. No čo, fantasy.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

tron

Myslím, že nad tím přemýšlíš moc složitě. Myslel si prostě to samé, ten lembas co potom našel ho jenom (jakožto fyzický důkaz) nakopnul k tomu, aby nad ním zvítězil hněv vůči Glumovi a strach o Froda a ne smutek a sebelítost. Je to klasickej psychickej obrat člověka v krizový situaci, kterej přišel o veškerou sílu bojovat, kterou dokáže ale znova nakopnout úplně obyčejnej a uvědomovanej smyslovej podnět. 

na příspěvěk reagoval breeder

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

tron

Nepríde mi ani tak prekvapený, ako len s výrazom, že našiel dôkaz (ktorý nutne on nepotreboval). Nájdenie Lembasu v ňom prebudilo odhodlanie vrátiť sa. 

tron

tron (hodnocení, recenze)

Echelon1

A čo si myslel dovtedy? Že v spánku lembas zjedol on? Okamžite mu predsa bolo jasné, že za tým stojí Gloch. Keď lembas našiel pod skalou, zatváril sa šokovane, akoby odhalil zločin storočia. Pritom mu to bolo jasné už hore.

na příspěvěk reagoval Echelon1, Beckett51

tron

tron (hodnocení, recenze)

Nikdy som nechápal jednej veci. Gloch Sama obviní, že zjedol lembas. Frodom je Sam vykázaný na návrat domov. Sam poslúchne, zostúpi dole zo skaly. Tam nájde roztrúsený lembas. Sam sa tvári šokovane a vráti sa naspäť. Ja tomu nerozumiem. Vyzerá to tak, ako keby uveril Glochovi, že on (Sam) zjedol lembas. A až keď dole pod skalou nájde dôkaz o tom, že ho nezjedol, uvedomí si, že to naňho Gloch narafičil. Wtf?

na příspěvěk reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Egl

Milujem Epickú hudbu, ale k LOTR je to príliš sci-fi štýl, nehoviac o melódiách Avengers témy. Z fan-tvorby sa mi páčil ako tak tento, ale aj tam autor uprostred videa nezachytil poňatie Pána prsteňov. Plne spokojný som s oficiálnym a nádherným The Hobbit Legacy, pričom mimo Shorea je v prvej polovici nádherná skladba od môjho tiež veľmi obľúbeného skladateľa Davida Travisa Edwardsa.

Egl

Egl (hodnocení, recenze)

Tady je (sice trochu starší), ale úžasný trailer k celé trilogii s hudbou z Infinity War. Perfektně to k sobě ladí a vypadá to krásně. Hned si jdu pustit Pána prstenů znovu :)

na příspěvěk reagoval Echelon1

Yangus

Yangus (hodnocení, recenze)

Nemám problém se podívat na film na telefonu, někdy nemám jinou možnost. Ovšem Pán prstenů si tohle nezaslouží.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Paulie88

Ja fakt nejsem clovek co by se dival na filmy na telefonu. Ale znam experty pro ktere neni problem zkouznout lotra na telefonu s prasklym displayem 😁

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Merengues9

Pokud máš odpovídající zařízení, tak by to mělo jít určitě dost poznat ... Pokud to chceš sledovat wareznutý na telefonu, tak asi cenu nemá :D

na příspěvěk reagoval Merengues9

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak ta nově upravená verze filmů je podle PJ prý definitivní, a pro něj je tak práce na filmech ze Středozemě ukončena. Takže to zatím nevypadá na rozšířenou verzi rozšířené verze :/.

na příspěvěk reagoval Merengues9

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Ako kukám tak rozšírená BD verzia je dostupná snáď v každom obchode.

na příspěvěk reagoval dash1

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Yangus

Já jí třeba mám ale co vím, byl dost problém jí sehnat. Všechny obchody měly v té době vyprodáno a já našel poslední kus na obchodě distributora :D ...

na příspěvěk reagoval Merengues9

rasty690

rasty690 (hodnocení, recenze)

Zdravím všetkých fanúšikov sveta Stredozeme, potrebujem od Vás menšiu pomoc. Chcel by som sa spýtať:

Má tu niekto z Vás 30 diskovú rozšírenú blu-ray kolekciu LOTR plus Hobit? Dám sem aj link aby ste vedeli ktorú myslím:

http://www.gorila.sk/product/657480

Ak áno mám na Vás jednu otázku. Ako je to s prvým bonusovým diskom k Návratu Kráľa? Názov má Special Features.

Pretože ja tam mám k dispozícii len polské a rumunské titulky. Je to normálne? Zisťoval som si to na nete na rôznych fórach ale nikde som o tom nič nenašiel len jeden pán tam písal že mal rovnaký problém a že to reklamoval a tak to vyriešil. Len neviem či kecal alebo nie.

Tak sa chcem spýtať toho kto túto kolekciu má že či to je pravda a ten disk má mať normálne české titulky alebo nie.

Z Gorila.sk odkiaľ som to kupoval mi odpísali že dodávateľ uvádza na obale že titulky sú rôzne, takže vraj je možné že na tomto disku nie sú k dispozícii, lenže toto sa mi nejako nezdá, prečo by všade inde boli a len na tomto jednom nie?

 

Preto sa pýtam tých čo túto kolekciu majú, sú na tomto bonusovom disku české titulky? Prosím dajte mi vedieť, chcem si to len overiť. Veľmi pekne ďakujem za pomoc.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

movieband

Určitě, když sem byl na Společenstvu, tak dost vázla i organizace u vstupu, tkaže doporučuju tam být tak hodinu napřed, jinak je možné, že se do sálu dostaneš někdy při odjezdu Gandalfa do Gondoru

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Ainy

Čas filmu vím, mě šlo spíš o to, jestli už tam někdo byl, jak dlouho to dalo i s přestávkou, počítám, že 4 hodiny dohromady by mohly být reálné, ne? 

na příspěvěk reagoval fabecc1222

Související novinky

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

Čeká Hollywood historické spojení dvou studií?

22.12.2023

Americký filmový průmysl v blízké budoucnosti možná čeká spojení obřích firem, které by se zapsalo do historie. V první polovině tohoto týdne totiž v New Yorku proběhla jednání mezi šéfy studií… (více)

Lord of the Rings in Concert

Lord of the Rings in Concert

09.11.2023

Cesta „Společenstva Prstenu“ je u konce, rozhodující bitva o Středozem začíná! Vychutnejte si dramatický závěr celé trilogie v unikátním filmovém představení za doprovodu živé hudby oscarového… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama