Reklama

Reklama

Gohoeui byeoli bitnaneun bame

(seriál)
  • Jižní Korea 고호의 별이 빛나는 밤에 (více)

Recenze (5)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Skvělá záležitost - vtipné, romantické, skvělé obsazení. Rozhodně doporučuji podívat se na 20dílnou verzi, protože jinak člověk přijde o spoustu dobrých a vtipných scén :-) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

V podstatě do čtyř dílů narvaný seriál, který by měl normálně 16 dílů. To znamená, že to skýtá všechny neduhy a i bonusy. Je to svižné, nezabředne to do nekonečného rozhodování hlavní hrdinky, koho že by měla chtít. Má to spoustu klišé, ale to prostě čekáte, vždyť už od začátku je to tak stavěné. V podstatě by se dalo říct, že je to taková milá jednohubka. Zábavné, sexy, nenáročné. Ale jednoduše zapomenutelné. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Ty joo. Docela jsem v tom našla potenciál. Dokonce bych si dokázala představit více dílů, ale takhle se to alespoň nevleklo a bylo to milé. Líbily se mi všechny mužské charaktery. Já bych si vybrala pana Playboy :) a to jen z toho důvodu, že je prostě k sežrání... Navíc se mi zamlouval i jeho opak tlusťoch, co si myslí že na všechno má a je nejlepší. Tyto dva charaktery mne bavily nejvíce, ale snesme se na zem. Herečka kterou jsem tu viděla poprvé je moc hezká a ani se těm mužům nedivím, navíc její outfity jsem jí vážně záviděla, nemluvě o krásných vlasech a postavě. Byla jsem tímto seriálem mile překvapena. ()

Martyska 

všechny recenze uživatele

Mala som silný second lead syndrome, dokonca dvojnásobný ahhh úsmev Shin Jae Ha...proste príťažlivý bad boy, ktorý priťahuje. Lee Ji Hoona mi bolo ľúto, ako ex-priateľ hlavnej hrdinky to nemal ľahké. Kim Young Kwan ako hlavný hrdina nijak moc nezaujal a nepáčila sa mi jeho ofina :D Inak cute oddychová mini-séria. ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Yuri prostě hrát neumí a je to vidět. Idolové by se měli držet toho co jim jde nejlépe a přenechat hraní hercům. Nemám nic proti rozšiřování obzorů a jsou tu i výjimky, ale seriálu to dost ubližuje. Příběhově je to zatím, ale celkem dobré takže dvě hvězdy, uvidím jak se to vyvine/dopadne a možná hodnocení změním. ()

Reklama

Reklama