Reklama

Reklama

Krvavé diamanty

(seriál)
  • USA Ice
Trailer
USA, (2016–2018), 19 h 33 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Robert Munic

Hrají:

Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Ray Winstone, Judith Shekoni, Audrey Marie Anderson, Konstantin Lavyš, Donald Sutherland, Reynaldo Gallegos, Raymond J. Barry (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Po náhlé smrti pašeráka diamantů se zámožná rodina Greenových, která obchoduje s diamanty, ocitá pod palcem mocného gangstera, který je vtahuje do nebezpečného světa obchodování s "krvavými" diamanty. Zatímco se rodina snaží udržet své podnikání legitimní, hrozí, že se jejich vztahy pod tlakem rozpadnou! (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii: Po rozpačitém začátku docela dobře dívatelný seriál. Samozřejmě je to jako vždy u seriálů naředěno zbytečnými dějovými linkami a domácími kecy, ale tady toho není až tak moc a námět i realizace je od 3. dílu přijatelná a obvykle je to i zajímavé. (32%) | Po 2. sérii: Ve druhé sérii se jaksi vytratila akce a zbyly převážně jen Dynastijní intriky a zejména zbytečné rodinné vykecávání. Vyjma posledního dílu to nestálo skoro za nic. (22%) | Celkem (27%) ()

Tayen 

všechny recenze uživatele

Viděny první čtyři díly. Seriál z podsvětí o pašerácích diamantů. Odehrává se převážně v noci a sází na temnou atmosféru. Bohužel ta mi přišla až příliš přepálená a zbytečně vypjatá. Jinak klasická kriminálka se všemi nenápaditými proprietami: správný chlap na špatné straně se snaží ochránit svou rodinu před podsvětím, kterého je součástí, milující manželka, tvrdá zaměstnavatelka, která se neštítí ničeho, nezodpovědný bratr a spousta chrapláků. Výprava se povedla, ale herci pro mě nemají charisma a seriál nepřichází s ničím novým. ()

Reklama

Galerie (552)

Reklama

Reklama