Reklama

Reklama

Krvavé diamanty

(seriál)
  • USA Ice
Trailer
USA, (2016–2018), 19 h 33 min (Minutáž: 49–60 min)

Tvůrci:

Robert Munic

Hrají:

Cam Gigandet, Jeremy Sisto, Ray Winstone, Judith Shekoni, Audrey Marie Anderson, Konstantin Lavyš, Donald Sutherland, Reynaldo Gallegos, Raymond J. Barry (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Po náhlé smrti pašeráka diamantů se zámožná rodina Greenových, která obchoduje s diamanty, ocitá pod palcem mocného gangstera, který je vtahuje do nebezpečného světa obchodování s "krvavými" diamanty. Zatímco se rodina snaží udržet své podnikání legitimní, hrozí, že se jejich vztahy pod tlakem rozpadnou! (AXN)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Tayen 

všechny recenze uživatele

Viděny první čtyři díly. Seriál z podsvětí o pašerácích diamantů. Odehrává se převážně v noci a sází na temnou atmosféru. Bohužel ta mi přišla až příliš přepálená a zbytečně vypjatá. Jinak klasická kriminálka se všemi nenápaditými proprietami: správný chlap na špatné straně se snaží ochránit svou rodinu před podsvětím, kterého je součástí, milující manželka, tvrdá zaměstnavatelka, která se neštítí ničeho, nezodpovědný bratr a spousta chrapláků. Výprava se povedla, ale herci pro mě nemají charisma a seriál nepřichází s ničím novým. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii: Po rozpačitém začátku docela dobře dívatelný seriál. Samozřejmě je to jako vždy u seriálů naředěno zbytečnými dějovými linkami a domácími kecy, ale tady toho není až tak moc a námět i realizace je od 3. dílu přijatelná a obvykle je to i zajímavé. (32%) | Po 2. sérii: Ve druhé sérii se jaksi vytratila akce a zbyly převážně jen Dynastijní intriky a zejména zbytečné rodinné vykecávání. Vyjma posledního dílu to nestálo skoro za nic. (22%) | Celkem (27%) ()

Reklama

Galerie (552)

Reklama

Reklama