Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte je přivolána na místo činu a Nyssen pořádá s Helgou velkou oslavu, kde učiní důležité oznámení. (Viasat)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (6)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasné nakopnutí nové sezóny. Bylo zde vše, co na seriálu miluji. Policejní práce, politické pletichaření, skvělá dobová atmosféra a dechberoucí hudební podkres. Přišlo ponaučení z předchozí nevydařené řady? Cítím se optimisticky. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že jsem asi jediný člověk na planetě, kterého kouzlo tohoto seriálu naprosto míjí. I navzdory tomu a mému loňskému tvrzení, že u další řady už nebudu, to zase zkouším a udělám všecko proto, abych mohl Berlín alespoň zčásti docenit, když disponuje tak neuvěřitelnými čísly. ()

Reklama

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolútny odpaľovak štvrtej série, bodka by aj iné seriály mali také štarty štvoriek. Atmosféra seriálu ktorý už všetci dobre poznáme je späť a staré časy ožívajú. Staré časy ale nie veľmi dobrých časov. Je až neuveriteľné ako vyzeral Berlín na prelome rokov 1930-31. Ešte je to kus do vojny ale krajina ide pekne dole vodou bez toho aby si toho boli zúčastnení vedomí. ()

Clar 

všechny recenze uživatele

Od první minuty ta atmosféra, kterou známe z minulých řad... Dost rychle ale okořeněná zesilujícím bujením nevyhnutelného... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Max Raabe coby zpěvák Emil Engels zde vystupuje se svým reálným hudebním souborem „Palast Orchester“. (pavelvojta)

Reklama

Reklama