Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malu Seegers a dr. Völcker vymýšlejí smrtící plán, Charlotte učiní strašlivý objev a Helga se pokusí uniknout svým únoscům. (Viasat)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (5)

Mlle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl. Jak série nepřekonatelně nastartovala, s posledními díly už ztrácí kontakt s realitou. Zápletky jsou už příliš přitažené za vlasy, lidé se chovají v konkrétních situacích neuvěřitelně, přepjatě, stupňuje se snaha stihnout toho v každém díle co nejvíc, a to na úkor logické návaznosti a smysluplnosti jednotlivých linií. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku mám takový bordel v nových side postavách, že se těžko ztotožňuju se snahou alespoň některé osudy konečně zauzlit. Ale třeba k tomu ještě dospěju ve zbývajících dílech. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna dejová linka je konečne uzavretá, no ešte ich pár ostáva. Možno akési predčasné finále, každopádne za mňa fajn. Moka Efti zatvára napokon tiež. Aspoň pre nepozvaných. V tejto chvíli predpokladám že Armen a spol vyhodia celú policajnú stanicu do vzduchu a vyriešia všetky problémy. A hodia to trebárs na komunistov, ktorí sa stanú nepriateľmi štátu číslo 1. Sounds familiar? ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama