Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rath je přivolán na místo činu. V borovicovém háji bylo objeveno několik mrtvol. Rath nabídne Charlotte pracovní místo zapisovatelky. Toni, Charlottina mladší sestra, přináší smutné zprávy. (Viasat)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny mě potěšila, tvůrci perfektně navázali na předchozí řadu, s tím jsem byl velmi spokojen, bylo ale znát, že první díl připravuje půdu pro druhou sérii, a to mě trochu zklamalo. Myslím, že by nebyl velký problém, postavit děj tak, že by nebyl vůbec patrný přechod mezi sezónami. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek druhé série podle mě strčil celou první sérii do kapsy. Rozpletlo se mnoho věcí a zároveň tu máme případ, který byl sice už první sérii naznačen, ale teď se, jak se zdá, začíná pořádně rozbíhat. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej plynule nadviazal. Naslo sa mnoho mrtvol zabitych Rusov a nas Kolincan ma k dispozicii "pracovnu skupinu" aby odhalil bordel okolo Kardakova a "vozna". Bratova ova zena z Kolina ho prichadza oblazit pritomnostou svojou, i synovou, do Berlina. Co ma trochu zaraza, ze nas Rath na barbituratoch zrejme celkom uspesne frci. Nuz a ruska agentka prisla za flakatym "Hitlerom" a zrejme idu ziskat zlato z vagonika pre seba. Proste, ale odsypa to. Som zvedavy, ci do konca serie uz "obsah vozna" uvidi svetlo sveta, alebo sa to bude tahat az do tretej serie. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál sleduju na druhý pokus a to ještě jen z nouze.  Poprvé jsem to vzdala v polovině 1. série. Neumím přesně definovat, co mi vadí, ale kdybych to řekla opravdu hodně polopaticky, tak je to takový nějaký mišmaš. Zaujme vás nějaká událost, která je useknutá, do toho narvou jinou, mezitím zapomenete, co předcházelo, do toho jsou nacpané zcela zbytečné scény z různých barů s otravnou německou hudbou, takže zapomenete i ksichty i společenské postavení či funkci postav, pak se to zase vrátí a děj vás prostě nestačí vtáhnout.....jak říkám nepřehledný mišmaš. Tuším, že to v 2. sérii nebude jiné. ()

adako

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už som na druhej sérií? HBO Go má všetkých 16 epizód ako jednu sériu, keby neprídem sem ani nezistím že začala nová. Ale iné som chcel napísať. Čakal som kadejaké pokračovanie, ale že sa z toho stane Line of Duty by ma nenapadlo :D ()

Reklama

Reklama