Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benda varuje ministra zahraničních věcí o plánovaném pokusu o atentát. Rath a Gräf letí do Lipezku. Gräf pořizuje z letadla fotky, ale někdo na ně začne ze země střílet. (Viasat)

Recenze (8)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle ne, třetí epizoda mě vytočila tak, že jsem uvažoval jen o dvou hvězdičkách, nakonec jsem přece jen jednu přidal, protože jsem se dosud u seriálu dobře bavil a nechtěl jsem mu příliš uškodit. Faktem je, že si nejsem jistý, jestli jsou tak naivní tvůrci, nebo jestli si myslí, že jim divák všechno sežere i s navijákem, ale tento letecký výlet za krásami Sovětského svazu mě těžce zklamal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, nadobudam dojem, ze synovec a i slecna-kamoska-sluzka u sefina este zavaria. Ona najskor s hluposti svojmu ruskemu amantovi uveri a chalanisko nastvany na mamku a ti nasho zavislaka nieco tiez spiska. Som zvedavy, ci som trafil. :) Inak, celkom zbytocny vylet, ked o tom vraj cely Reichstag vedel. :) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakoby se nám tvůrci snažili ukázat všechno, co výmarská republika nabízela. Což mi přijde trochu zbytečné. A také určitá nekoherence v tom, co se děje. Navíc na animaci je znát, že je to animace. Trochu jako z doby před 15 lety. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví letadlo Ju 52. Děj se odehrává v roce 1929, ale toto letadlo vzlétlo poprvé až 13. 10. 1930 a zařazeno do služby bylo až v následujícím roce. (schwalbe)
  • Rath (Volker Bruch) a Gräf (Christian Friedel) odlétají fotografovat tajnou německou základnu v sovětském Lipecku na palubě letounu Junkers Ju 52/ 3M. Tento typ byl po celou 2. světovou válku páteří německého dopravního letectva. (Necrotongue)

Reklama

Reklama