Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlotte se nečekaně objeví na prahu Rathova bytu. Wolter je nepozorovaně sleduje, když spolu vyrazí za Bendou. Greta si koupí lístek do Usedomu. Nástupiště je však obsazeno oddíly SA. (Viasat)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No prosím, ještě, že jsem včas opravil svůj názor na Gretinu dějovou linii, teď bych si připadal jako pouhý bloud (čtěte debil). Tentokrát se držela politika v pozadí a větší prostor dostala akce, jen by mě zajímalo, kdo vlastně stál za akcí s Bendovou vilou, typický "hnědokošiláč" by na to svým meziušním rosolem jistě nepřišel. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, pro mě zatím asi nejzajímavější epizoda. Sice stále netušíme, jak to dopadne, ale ta cesta k tomu v tomto díle byla vážně dobrá. No možná kecám, asi všichni víme, jak tahle doba skončila, nicméně to s tímto příběhem nemusí mít nakonec co dělat. Ale nebudeme předbíhat. ()

BonRStone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť je užasná. Atmosféra vrcholí, jednotlivé postavy zaradia vyšší stupeň, začíname sa tešiť na veľké finále, minutáž ukazuje čosi cez hodinu vrátane ôsmej epizódy a zrazu, musím okamžite dať pauzu a zhliadnuť scénu ešte raz. Zamýšľam sa a nechapém, ako dokázali z nečakanej udalosti prejsť v sekunde do očakávaneho scenárisrického klišé, nato ma prinútia pýtať sa a krutiť hlavou, čo to kurva ten idiot robí, až si zrazu uvedomujem, že doprdele oni to myslia vážne a ostávam v šoku a nato sa dívam na scénu, pri ktorej si vravím, že som dlho niečo tak nepríjemne nevidel. Prichádza strih a som asi aj rád. Kto videl, pochopí ma. Za mňa bravóóó majstre! Navyše, na scénu prichadzajú hnedáci. Musím dať 6 z 5. ()

Reklama

Reklama