Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objeví se svědek se zlověstnými informacemi o smrti Betty Winterové. Gereon mezitím konfrontuje Wendta ohledně Gretina případu. (Viasat)

Recenze (7)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Národní socialisti začínajú vystrkovať rožky. V polícii, väznici i Hitlerova mládež je čoraz agresívnejšia, loviaca vo vodách mládeže katolíckej. Organizovaný zločin financujúci film tiež odkladá jemné spôsoby a zatína nožíkom do otvorenej dlane. Žiadne veštby, smrteľné hrozby. Show must go on! Film musí byť dokrútený, i keď hlavná hviezda je po smrti. Starnúca speváčka smutne sa ohliadajúc za kariérou stišuje svoj bôľ v ópiovom prelúdiu. Možný svedok vraždy je okamžite umlčaný, záhadný vražedný Široko v plášti mizne v spleti berlínskych ulíc. Atmosféricky i dejovo podmanivé berlínske medzivojnové dobrodružstvo pokračuje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předchozí díl disponovala i druhá epizoda dokonalou dobovou atmosférou, tou si mě tvůrci fakt získávají. Tentokrát se už zřetelně ukázaly dějové linie, které budou pro příběh podstatné, a mě docela překvapilo, že je jedna z nich Gretina, zrovna tahle postava mě v minulé sezóně příliš nebavila, teď to naopak vypadá, že bude v centru politických machinací. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý díl byl v podstatě na úrovni předchozí série. A koukám, že tvůrci se rozhodli provázat druhou a třetí sérii po stránce příběhové, což vidím docela rád, jen doufám, že to nebude zbytečně křečovité. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linia s naivkou vo vazeni je dana a myslim, ze su len asi dva sposoby, akymi sa to moze vyvijat, vzhladom na eminentny zaujem "zjazvenca". Zakuklenec z nacrtu vystupil v zavere na scenu dost prvoplanovo a zbytocne, ako v Hitchkokovi pre mystery efekt. Inak vsak celkom v pohode cast. Slabsie stvorhviezdie. ()

ABC1 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě neuchvátily, snad se to postupem času rozběhne, uvidíme, jak se bude seriál lišit od knihy, která mi přišla docela napínavá i co se týče detektivní části. V minulé sérii byla výborná hudba, skvěle vykreslená atmosféra doby a to mi teď trochu chybělo... ()

Reklama

Reklama