Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračuje Rathovo vyšetřování případu Betty Winterové, kdy hledá spojitost mezi dvěma vraždami. Greta mezitím přijme nečekaného návštěvníka. (Viasat)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol třetí epizody přišel jako u panicova prvního sexu- příliš brzy. Postaral se o něj geniální finanční průzkum, to byla paráda, to jsem si užil. Bavil mě ale děj celého dílu, vrátila se i dějová linie s Lufthansou, kterou tvůrci nakousli (dost nešťastným způsobem) už ve druhé řadě. ()

Topco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po ako-tak obstojnej jednotke (paralelne ukazujúcej ako sa darí našim dvom hl. hrdinom) prišla ešte lepšia dvojka, aby nás tretia časť opäť stiahla do vôd priemeru. Celkovo, je séria oproti prvým dvom sériám nepríjemne nenápaditá - ako po obsahovej, tak formálnej stránke. Pevne verím, že sa to čoskoro zmení. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dost dlouho jsem přemýšlel, jestli si tento díl pustit. Byť první a druhá část nebyly ztráty času, tak jsem necítil úplně nadšení pokračovat v tom dál. Ale řekl jsem si, že to zkusím. A teď jsem odhodlanější si pustit další, tedy jsem na tom lépe, jak před předchozí částí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mam pocit akoby som sledoval nejaku starsiu zalezitost od Hitchcocka. A nie je to myslene len v pozitivnom duchu. Dost hodne pouzitych stereotypov. Plus "fantom" k tomu. Rath a jeho "mentalny svet" tiez prestava byt autenticky. Rozuzli sa uz linia vydieranej atentatnicky? Myslim, ze nas takisto nebude cakat velke prekvapenie, ked spozname "zazobaneho znameho" Rathovej milenky. ()

Reklama

Reklama