Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie vyšetřuje už třetí vraždu. Greta se mezitím vrací zpět k soudu a Lotte a Gereon se účastní podivné akce u Tristana Rota. (Viasat)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapuje ma, ako casto boli v tejto epizode az parodovani prislusnici policie. Opat sa v hlavnej linii dej moc neposunul. Tym sa daj aj vysvetlit, preco doterajsich 8 seriovych dielov nestacilo. Ze prave flakaty "Hitler" bude dobrodincom milenky sa dalo predvidat. 45% Mohlo by sa konecne "sliapnut na plyn". ()

Horác 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, Lotka se mi líbila od začátku, její kamarádka Věrka je taky fajn a jak se sblížily, žejo...jenže vono to nestačí. Já se normálně přistihl, že se nudím. Poctivě řečeno, už od začátku série jsem postrádal nějaký větší drajv, jiskru, šmrnc. A ono se to spíš tak nějak pořád táhne a rozjíždí. Zkrátka, doufám, že přijde nějaké pořádné nakopnutí, ale brzy, brzy. Jinak by seriál zůstal pouze dobrým. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda na mě působila hodně zvláštně. Budila dojem, že se toho děje velmi mnoho, aby mi u závěrečných titulků došlo, že se vlastně nestalo téměř nic podstatného. Zato jsem zase podstoupil povinnou homosexuální odbočku, jsem ale tvůrcům velmi vděčný za to, že to sfoukli s děvčaty, vždycky, když sleduji, jak se k sobě blíží rty dvou, udržovaným strništěm vybavených, roztouženců, vzpomenu si na suchý zip a je po atmosféře. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama