Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie vyšetřuje už třetí vraždu. Greta se mezitím vrací zpět k soudu a Lotte a Gereon se účastní podivné akce u Tristana Rota. (Viasat)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda na mě působila hodně zvláštně. Budila dojem, že se toho děje velmi mnoho, aby mi u závěrečných titulků došlo, že se vlastně nestalo téměř nic podstatného. Zato jsem zase podstoupil povinnou homosexuální odbočku, jsem ale tvůrcům velmi vděčný za to, že to sfoukli s děvčaty, vždycky, když sleduji, jak se k sobě blíží rty dvou, udržovaným strništěm vybavených, roztouženců, vzpomenu si na suchý zip a je po atmosféře. ()

Horác 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, Lotka se mi líbila od začátku, její kamarádka Věrka je taky fajn a jak se sblížily, žejo...jenže vono to nestačí. Já se normálně přistihl, že se nudím. Poctivě řečeno, už od začátku série jsem postrádal nějaký větší drajv, jiskru, šmrnc. A ono se to spíš tak nějak pořád táhne a rozjíždí. Zkrátka, doufám, že přijde nějaké pořádné nakopnutí, ale brzy, brzy. Jinak by seriál zůstal pouze dobrým. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekvapuje ma, ako casto boli v tejto epizode az parodovani prislusnici policie. Opat sa v hlavnej linii dej moc neposunul. Tym sa daj aj vysvetlit, preco doterajsich 8 seriovych dielov nestacilo. Ze prave flakaty "Hitler" bude dobrodincom milenky sa dalo predvidat. 45% Mohlo by sa konecne "sliapnut na plyn". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama