Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vera se podělí o tajemství, které po Lottině nálezu nejde tajit. Rath hledá Waltera a ve filmovém studiu dojde k tragédii, když maskovaný fantom znovu udeří. (Viasat)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned, když jsem v úvodu epizody viděl, čím se zabývá Nyssen (t. č. v manické fázi), tušil jsem, že se mi bude sedmý díl líbit. A taky ano, zase jsem mohl spokojeně sledovat, jak se mocně intrikuje, manipuluje, pletichaří a politikaří a všechno mě to velice bavilo, dokud nedošlo na dění ve filmových ateliérech. Měl jsem pocit, že tuhle pasáž natočili tvůrci pro úplně jiné publikum. Naivním milovníkům telenovel by se to určitě líbilo, protože zde chyběla logika a jakýkoli smysl. 4*- ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nyssen připravil naprosto dokonalý rozbor vzniku ekonomické krize a navíc ho aktualizoval i pro dnešní použití. Zavržený a odstavený syn ode mne za svoji analýzu získává svou osobní hvězdičku. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V plné síle se zde ukázala ambivalence této řady. Zásadně se bijí dvě témata. Ani jedno nechce ustoupit a tak se navzájem požírají. Politické pletichaření neztrácí drajv, jde si jasně za svých cílem a přináší herecky i dějově zajímavé momenty. Linka Fantom opery byla v tomto dílu na přesdržku. Jakmile se maska objeví na scéně, všechny postavy vymýšlejí ptákoviny a pouze nacházejí způsoby, jak prodloužit tuto zbytečnou a nepotřebnou linku. Právě kvůli tomu je tempo třetí řady hrozně rozkolísané a nekonzistentní. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama