Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Médium odhalí překvapivou teorii o vrahovi, která ale tým znervózní, a Lotte dá slib Helze a Esther. (Viasat)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desátá epizoda mě zaujala nejen svižným tempem, ale i vcelku kvalitním dějem. Ke slovu se znovu dostala jak politika, tak i finanční machinace a na celou tuhle kombinaci se mi celkem dobře dívalo, jen nejsem příliš šťastný z Leopolda Ulricha. Tahle postava mi až příliš připomíná gothamského Nygmu. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epizoda, která se ukázala být napínavou po většinu svého času. Většina věcí se zdá spěje k rozuzlení, uvidíme jak rychle a jak se všechno případně ještě zamotá. Ale asi teprve druhá část, kterou jsem si pořádně užil. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobové vyobrazení Berlína je poutavé a vtahující. Mnoho architektonický prvků je možné vidět i u nás a rád se kochám tou nádherou, příběhová linka je ale tuto sezónu bohužel hrozně natahovaná a to zcela zbytečně. Už jsem to zmiňoval, ale kdyby se zaměřilo spíše na politické intriky a thrillerovou linku, byl bych štěstím bez sebe. Jak i poslední vteřiny ukázaly, je taky pořad prostor pro zajímavý vývoj a nečekané momenty. Pouze se k tomu naházelo ohromné harampádí, které hyzdí komplexní portrét. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mam pocit že seriál smeruje k takej beznádeji, že už sa nemôže nič dobré stať. Pri tejto časti som sa cítil ako pri filme Address Unknown - začína to zle a ide to dole kopcom každou scénou. ()

Reklama

Reklama