Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Legie mrtvých zamořily celý svět. Mladá prokletá čarodějka podniká výpravu za tajemnou zbraní bohů, která se stala poslední nadějí živých. Doprovází ji zloděj, poloviční elf, jenž chce pomoct hlavně sám sobě. Čarodějka v zoufalém pokusu zachránit svět spojí síly se svým zapřisáhlým nepřítelem. Musí v sobě znovu objevit skryté dobro, jinak její přátelé zahynou a svět zůstane zotročen navždy. (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zase o trošičku lepší, jak předchozí díly, ale na vyšší hodnocení to není. Mythica je od začátku céčkový projekt dotovaný Kickstarterem. Na hercích je vidět nadšení pro věc, tvůrci si dávají záležet jak na výběru lokací, tak kostýmech. I hudba je skvělá. Ale jako celek to prostě smrdí nízkým rozpočtem. Scénář je slabý, režie chabá a i ty herecké výkony jsou takové že místy docela jo, ale většinou moc ne. Když už nic, herci jsou alespoň sympaťáci (s výjimkou čarodějky teda). A taky je tam Hodor! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Od téhle série skutečně není možné očekávat, že by se jednalo o nějaké hardcore fantasy, spíše je to historický film s nějakým tím CGI efektem, ale na druhou stranu se docela daří dělat kulisy tak, aby byly uvěřitelné. Možná nízkorozpočtové, béčkové, ne až tak zábavné, ale vlastně jsem si na tuhle sérii docela zvykl a nevadí mi. Skoro škoda, že už skončila. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Završení průměrné fantasy ságy, které si propůjčilo hned několik motivů: temný svět z Pána prstenů, některé schopnosti jako by z oka vypadlé temné síle ze Star Wars a nakonec paprskové přetlačovačky ve stylu Harryho Pottera, které vyústily i v dost okatě inspirovaný závěr. První polovina mě nudila - nic se v ní vlastně nedělo a postavy jen bezcílně cestovaly z místa na místo. Druhá, plná zvratů a sem tam soubojů, už docela ušla. Ale zase - spousta hluchých a protahovaných míst tentokrát s téměř nulovým humorem, který by to býval hezky odlehčil, jako minule. Nemluvě o tom, že leccos zůstalo neuzavřeno a nevysvětleno, jako třeba co se dál dělo se zombijkou, která se na začátku najednou objevila, byť měla být správně komplet ztracená. Slabé dvě hvězdy a spokojenost, že už nic dalšího ze série (snad) nebude. ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

Teelo mi prudila v Mythice po páté a naposledy. Uf, byla to vyčerpávající štace. Je libo zombie alá dáme si maso... ach jo:( Jsem v prekérní situaci, jaké mám dát hodnocení? ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl už docela nudí, což je věčná škoda jelikož kvalita byla celou sérií stoupající. Je to celé natáhlé a dokupy se tam nic moc nestane až na to že svět vymírá a pak až závěrečný boj. Jak to celkově dopadne ví od začátku každý, ale ty věci okolo mě vcelku překvapily. Takže abych to shrnul nudné zakončení fajn série, škoda. Hodnocení: 58/100. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Výborné zakončení série. Pro fanoušky her na hrdiny je tato série přímo jako dělaná. Nebýt horších efektů a vyloženě nesmyslů a náhod v příběhu, bylo by to na plné hodnocení. Jako příklad, abych nespoileroval dám: Jeden z hrdinů jde do podzemí a vstup brání okno s mřížemi. Hrdina mřížemi dvakrát zahýbe a vytáhne celé mříže i s rámem. A takových věcí by se dalo vyjmenovat více. Škoda, že celou sérii prováděla taková ta "amatérština". Ale u filmu jsem se nenudil ani chvíli. ()

Milsa 

všechny recenze uživatele

Škoda tohto filmu. Myšlienka dobrá a aj som očakával, že to bude dobré. Pozerať sa to síce dalo, ale dej filmu sa dal stiahnuť na polovicu. Celý film sa neskutočne naťahoval na zbytočných scénach ako guma v trenkách, takže preto aj slabšie hodnotenie, než predchádzajúce diely. ()

vw.cobra 

všechny recenze uživatele

Série Mythica vůbec není tak hloupá, jak vypadá - zpracování příběhu do pěti filmů je velmi slušné. Škoda nízkého rozpočtu, který se na filmech hodně odráží, jinak by výprava Mythicy mohla dosáhnout na kvality Pána prstenů, který se stal tak nějak měřítkem kvality fantasy filmů. Pro nadšence tohoto žánru je to ale i tak příjemná oddechovka. 80%. ()

JohnyRicPic 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení téhle fantasy série, kterou jsem si zamiloval a určitě se k ní ještě někdy vrátím. Na konci skoro i slza ukápla. 5* ()

Reklama

Reklama