Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Videa (1)

TV spot

Recenze (73)

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné na skouknutí a v praxi i přínosné. Ale chápu nízké hodnocení - dnes totiž pomoc lidem v nouzi moc nefrčí... No a co, že si Nova nějakou tou reklamou něco vydělá? Podstatné přece je, že díky tomuto několika lidem opravdu zkvalitnili život! Za pár před kamerami projevených emocí mají proměněný domov. Jakoby vyhráli ve sportce. A možná i tady je ten kámen úrazu špatných hodnocení - prostá lidská závist. 1. série - spíše surová, hodně technických detailů 2. série - rodinnější, už se více řeší i rodiny 3. série - změna hlavního dělníka. Taky v poho, ale stejně škoda. __ CELKOVĚ je na jednu stranu třeba pochválit kameru i střih, na stranu druhou se mi ale nelíbí hromady podvodů na diváky. Ony fungují! Ale jsou rušivé pro toho, kdo myslí alespoň trochu technicky... ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se na jeden díl díval a musím říct, že i přes všechny možný výhrady, který k pořadu jako takovýmu mám, je fajn, že existuje. Že aspoň občas někdo pomůže a udělá radost lidem, který to maj v životě z různejch důvodů těžký a i když se sami snaží, z různejch důvodů proste nemůžou bydlet jako normální lidi. Čest řemeslníkům že stíhaj i v šibeničních termínech a čest producentům že na to všechno seženou prachy. Tohle je snad jediná "televizní" charita, po který zbyde něco hmatatelnýho a není to jen černá díra na prachy sponzorů, jako některý rádoby charity různejch modelek, "prvních dam" a podobnejch příživníků. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je docela úsměvné (nebo spíše smutné – to je výstižnější) jak tady křepčí náctiletí a počítačoví povaleči, kteří s v klidu užívají pohodlí u rodičů a sami v životě nic pořádného nedokázali. Samozřejmě že ne všichni, ale ti ostatní ví, jak je v dnešní době těžké vůbec přežít a těm lidem co do toho šli, se ani nedivím. NOVA sice nepředvedla žádnou hitparádu a je pravda že ty emoce okolo byly dost přehnané (nahrané), ale je jen dobře, že ještě vůbec někdo v dnešní době má chuť někomu pomáhat. Samozřejmě nepočítám neziskové organizace, ty bych zrušil – ale to sem nepatří. Ten děda co vychovával dva malé kluky si nový domov zasloužil, ale jen jen kapkou v moři. Na city mi to moc nehrálo, znám ve svém okolí spoustu takových. Samotný pořad je však těžko uvěřitelný – zvláště co se té přestavby týče – ale tak snaha se cení. Pergnerová má svá nejlepší léta za sebou a to, že si je posrala sama – to je jen její věc. Alespoň měla snahu o nápravu. Popravdě se však nedivím, že tento pořad předčasně skončil – protože NOVĚ šlo vždy především o sledovanost, kterou si však snížila hlavně ona sama. ()

MissiPippi 

všechny recenze uživatele

Pokud si dáte za každý product placement panáka, na konci pořadu nebudete vědět o světě. Reklamy zabalené do sladkobolné omáčky roztažené na hodinu a samozřejmě přetínané těmi pravými reklamními spoty. O rekonstrukci se nic nedovíte, to i si buďte jisti, je to jen čistá hra na city s atakem na nákupní podvědomí. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama