Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Recenze (73)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Chudáci lidi a věčně udivená Pergnerová! Takhle jak nám ukazují jak někteří lidi v 21. století žijí-bydlí (lidi bez prostředků, bez jakékoliv vlastní či cizí pomoci, odsouzeni napospas osudu), to jsem viděl naposledy před 30 lety max u cikánů (ty tady ale nikdy neuvidíte), kteří na to byli odjakživa zvyklí, dnes se to otočilo. Bydlení jako jedno ze základních lidských práv? Před 30 lety něco naprosto normálního, kdežto v libero-demagograciích o tom musejí točit pořady (nová doba!) a když se holt nepostará stát kterej je cugrunt, tak se postará soukromá televize, která má peněz jako sraček, třeba právě z reklam kterýma nás stejně akorát oblbuje. Líto mi je hlavně těch všech dětí v čem dneska vyrůstají, ty nikdy nezažijí pořádné dětství, radostné a štasné tak jako naše generace (cca 40+) a generace našich rodičů. Ostuda a hnus. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když pominu skutečnost, že již několikrát na obrazovce recyklovaná, mně velice nesympatická Terezka jede po Tomášovi, stavebním anděli, jako já po řízku, tak nemám s tímhle pořadem žádný problém. Je mi u zadku hodnocení, které se tomuto pořadu dostalo a nemám nejmenší problém nadělit Akci nový domov pod vánoční smrček balík plný hvězd. Ať to točí Nová nebo Stará a třeba na Prima Barrandově, je mi to fuk. Je mi fuk, kdo si na tom přihřeje polívčičku, přiloží polínko či pohladí ego. Myslím si, že je fajn pomáhat opravdu potřebným, když na ně stát jinak hází z velké výšky pořádný bobek. Hlavně, že se zazobaní, úplatní politici cpou za desetikoruny ze státního a válí si šunky v bohatsví z vytunelovaných státních zakázek. Potom, aby člověk nesplakal, že ... tak čágobelo, šílenci. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Každí z dílů je celkem napínavý. Divák totiž neustále čeká, kdy Tereza v nějakém tom vybouraném panelákovém jádru v nestřeženém okamžiku přepadne šéfa dělníků Tomáše a brutálně ho přefikne... Jinak je to klasika známá z mnoha jiných TV. Model je jednoduchý. Seženou se nějací lidé co to opravdu asi nemají jednoduché a za to, že jim TV zaplatí nový domov či rekonstrukci toho starého je předhodí ve veškeré nahotě národu. V bídě jejich původního bydlení i v okamžicích jejich dojetí při vstupu do nového. To jsou opravdu dojemné momenty, ale je hlavně třeba hlídat aby kamera pořád jela a točila ty slzičky. Tereza jde ale dál a tak do akce vloží klidně celej panelák jen aby to bylo masovější a teď zavoláme na ně všichni sborem na přijíždějící dodávku: Chudáciiii --- Ahooooj!!! Nejvíc křepčí Tereza, kterou si leckdo pamatuje z Ćága bela šílenců nebo z pánského magacínu když ukazovala národu své pikové eso když se nestíhá, nebo když dělníkům ,,pomáhᡡ.... Jediné pozitivum těchto pořadů vidím v tom, že se díky nim pomůže nejedné rodině, která to má těžké. To je fajn, ale ačkoliv je zde zdůrazňována ta lidskost, nějak mi připadá, že v tomhle už jen jak je to prezentováno o ni zas až tak v prvním případě nejde. * ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

V láskyplném objetí Perníkové mámy. Nova není ochotna zakoupit nové filmy, v podstatě jen rotuje ty ohrané a divácky osvědčené. Do roka odvysílá tak 12 premiérových filmů, ovšem utrácet za maniakální debility šou, to neváhá. Po "Záměně mužatek", "Velkých dávkách" a dalších výtvorech, zde máme středy s uhnilou eso ikonou, které za deset tyček, a sadu sterilních jehel k tomu, dají prostor přednášet o lidských hodnotách a lepších zítřcích. Zavolejte už někdo Bourovi, Merunkovi, Zunovi a dejte jim čtvrtky, pátky a soboty. Pro Bouru nahodíme Taxík, Merunka může vařit na dvoře před přihlížejícím publikem, Zuna může přímo v terénu testovat inteligenci národa. Bylo by potřeba provětrat mozkové buňky. Na tohle totiž může pravidelně koukat jen negramot, Ulicefil a Ordinofil. 0/10 ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem na tento skvost narazil v hospodě již minimálně podruhé, neodpustím si tu trochu zbytečného dštění síry, ač vím, že kritizovat produkci tuzemských televizí je jako nosit dříví do lesa... V principu je smysl pořadu samozřejmě správný a bohulibý, ale provedení je, jako obvykle, pod hranicí tragičnosti, kdy lacině ždímeme emoce a k tomu nás má Terezka zřejmě ještě dojímat... 0% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální, čurácká mrdkovina. Typický program naší televizní úrovně, pro socky, tlustý samoživitelky a obdivovatele Terezky Pergnerový, která jedinou dobrou věc ve svym životě udělala pro časopis Leo a pak se měla ufetovat k smrti aby byl klid. Nesnáším tyhle příšerný sračky.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je docela úsměvné (nebo spíše smutné – to je výstižnější) jak tady křepčí náctiletí a počítačoví povaleči, kteří s v klidu užívají pohodlí u rodičů a sami v životě nic pořádného nedokázali. Samozřejmě že ne všichni, ale ti ostatní ví, jak je v dnešní době těžké vůbec přežít a těm lidem co do toho šli, se ani nedivím. NOVA sice nepředvedla žádnou hitparádu a je pravda že ty emoce okolo byly dost přehnané (nahrané), ale je jen dobře, že ještě vůbec někdo v dnešní době má chuť někomu pomáhat. Samozřejmě nepočítám neziskové organizace, ty bych zrušil – ale to sem nepatří. Ten děda co vychovával dva malé kluky si nový domov zasloužil, ale jen jen kapkou v moři. Na city mi to moc nehrálo, znám ve svém okolí spoustu takových. Samotný pořad je však těžko uvěřitelný – zvláště co se té přestavby týče – ale tak snaha se cení. Pergnerová má svá nejlepší léta za sebou a to, že si je posrala sama – to je jen její věc. Alespoň měla snahu o nápravu. Popravdě se však nedivím, že tento pořad předčasně skončil – protože NOVĚ šlo vždy především o sledovanost, kterou si však snížila hlavně ona sama. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Úctyhodný počin, znásilněný blbou televizí. Kdyby se neutápěli v omáčce, tak by každý díl mohl trvat třeba okolo půlhodinky. Ano, ti lidé mají problémy, ale my to nepotřebujeme slyšet stopadesátkrát během pěti minut. Takhle to vypadá prakticky jako zneužívání. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Další klasická nepovedená vykrádačka americkýho formátu, která prostě může fungovat puze a jenom v USA a v Evropě, potažmo ČR se stává trapnou. Ať už jde o hubnutí, stavění a upravování baráků, čistění domácností, závislostech nebo jiných reality show. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Okopčený USA model o zvelebení sociální pastoušky ala čágo belo, šílenci. Jediný důvod, proč se na to dá dívat je ten, že žasnu, jak se dá z Chánova postavit slušný byt. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Konečně smysluplná reality show. Toto je dle mého formát pořadu 21. století - spolupráce, sdílení, altruismus, lidskost, soucit, emoce, láska. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. Občas zajímavé příběhy lidí a v pozadí sci-fi rekonstrukce bytu. Každý díl je naprosto stejný, vždy se něco nestíhá, ale nakonec vše skončí dobře a ještě s dárkem navrch... Z hlediska filmařského děs, z hlediska stavebního sci-fi, z hlediska stavby pořadu stereotyp a z hlediska osudem stíhaných lidí... ano, život je reálnej. ()

rt12

všechny recenze uživatele

Já osobně to dědovi i klukům přeji, ale dívat se na to nedalo. Nova se chce vyrovnat Americké verzi ovšem je pouze chudá příbuzná. V Americe staví domy, tady garsonky, v Americe jsou zapojeny davy lidí , těch pár lidiček, kteří postávali na ulici bylo nadšených asi jako já před Kristem, když rozdávali mávátka na Svátek práce. A hlavně v Americe to má šťávu a diváka baví sledovat co se děje a co se dít bude. Myšlenka pomoci potřebným je ušlechtilá , ale velmi plytce zpracováno nuda se zde spojila s trapností! ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ve ksichtě utrápená Pergnerka a její infantilní gesta alá něco pořád hledám a kde jste kdo? Tak to teda čágo bélo exekutore... ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle citový vydírání je už trošku přes čáru - neříkám,že lidé, kteří se ocitli na samotném dně a život si s nimi příliš nehrál, nemají právo na druhou šanci od bohaté komerční televize, ale nebyla by to právě ona komerce, která to všechno zase postaví na palici. Tereza Pergnerová a její psí oči jsou uvěřitelné asi jako zpráva, že novinka Víta Olmera se objeví jako český zástupce v bojích o zlaté sošky. Kecy typu "konečně jsem si uvědomila, co je v životě důležité" apod. jsou akorát dalším líbivým zviditelňováním největší tuzemské komerční televize a oni moc dobře vědí, že ta telata, která sledují podobné typy pořadů, budou poslušně šlapat brázdu a všude vychvalovat,jak je ta televize hodná a co všechno pro ty chudáky neudělá. Je to straně prvoplánovité a průhledné, takže sorry jako....... ()

Reklama

Reklama