Reklama

Reklama

Mise nový domov

(pořad)
  • Česko Akce nový domov (neoficiální název) (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Osud si s nimi nehezky pohrál. Často žijí v otřesných podmínkách, bez naděje na lepší budoucnost. Podaří se Tereze Pergnerové a týmu nadšenců za jediný týden kompletně proměnit nevyhovující bydlení? (TV Nova)

Recenze (73)

Uroboros 

všechny recenze uživatele

Totální citová vydíračka, plná "úžasných" sponzorů, kteří myslí na obyčejné chudáčky lidi, co nemají kde bydlet a kam dát večer hrát děcka. To určitě, zrovna hajzlové typu MM-Reality by spíš nejraději hned po skončení natáčení vykopli majitele bůh ví kam a ten baráček pěkně mastně za provizi poslali dál do světa..Jediné plus je makáč Pepíno a spol. kterým jde práce na rekonstrukci vždycky pěkně od ruky. ()

phil22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohé a zoufalé, dvě slova která odráží podobu této realitshow. Ukazovat neštěstí a mizerné podmínky lidí kteří na tom jsou špatně, je trapný pokus TV Nova upoutat diváky. Stanice která uskuteční tento projekt klesá hluboko až na dně televizní sledovanosti. Podobné věci jako Výměna manželek aby se lidé z různých poměrů dostali do televize či k aspoň finanční odměně je nesmyslné + obsadit moderátorku, která se dost dlouho zdržovala televizního světa je téměř směšné. Jestli tento projekt opravdu někomu pomohl, tak jenom dobře ale cpát to do televize ? Těžko říct, já upřímně doufám že budou další projekty pro zlepšení životní situace, ale hlavně aby to necpali do televize a aby se toho neuchopila jedna z nejhorších moderátorek. Televize nova by se měla držet projektů který jí jdou a u kterých neztratí v očích diváka důstojnost, než jim cpát před nos chabé pokusy o zvýšení sledovanosti. ()

Ladunkaaa 

všechny recenze uživatele

Vím, že ten pořad není na 5 hvězdiček, ale když vidím, jak to těm dětem, kteří to mají v životě těžký - udělá radost.. tak nemůžu dát odpad! Vím že se to Nova snaží udělat co nejdojemnější, ale ty děti za to nemůžou. Když už se jim Nova rozhodne pomoct (i když kvůli sledovanosti) tak já jsem ráda, že jim někdo pomáhá. ()

Deidy 

všechny recenze uživatele

S matkou máme takové své večery plné zábavy. Výměna manželek a jiná hovna, u kterých člověk žasne nad tím, jaká individua mají volební právo. Matka se snažila do našich duchaplných večerů zařadit i tento, kdy vysílali tuhle hrůzu. Na to já jsem ale neměla nervy, jelikož koukat hodinu (reálně tři hodiny, nezapomínejme, že je to pořad Novy a o reklamy každých 5 minut zde není nouze) na věčně dojatou Pergnerku mě sralo k nepříčetnosti, takže u toho většinou padla za vlast krabka cigaret a maxi tabulka Milka čokolády. Pořad se snaží hrát na city a to já nedávám. Dokážu pochopit, když je někdo ve sračkách ne vlastní vinou, ale pro takové je tu milion dva organizací, takže nechápu smysl toho pořadu. Pergnerka to navíc zabíjí svým výše zmíněným dojímáním, dále k tomu přidává i přehrávání empatie a do očí bijící hraní zájmu o lidi a jejich osudy. A nejvíc mě vždycky dostalo, že se záhadně, každý jeden díl, ve druhé třetině stopáže něco posere. Někdo něco rozbije, něco se nestíhá, něco nepřišlo včas, došly prachy... Pergnerka pak zapojí veškeré své superschopnosti a problém vyřeší s takovou lehkostí, že si až člověk říká, jestli náhodou pod svými hadry neschovává Supermanův kostým. Následně se pak dojme, jak to všechno krásně vychází a já jsem krásně nasraná. Pokud si vážíte svého psychického zdraví, opravdu se na to nekoukejte. Jedna hvězda za ty nebožáky, kteří jsou tam jak cvičené opičky, aby si Pergnerka namastila kapsu a mohla být miláčkem národa za svoji zcela uvěřitelnou empatii. ()

kajza80 

všechny recenze uživatele

Mělo to asi jen 3 díly? Nevím jak to stihnou za 5 dní, ale asi se to dá, když v tom americkém staví takové hrady cca za těch 5 dní. Vadí mi, jak na kameru ukazují ničení starého nábytku a ještě si to užívají, přitom by některé kvalitní kusy mohli někomu věnovat,... Je to pro dobrou věc. Ale dalších dílů už se asi nedočkáme. ()

nudlis 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se na jeden díl díval a musím říct, že i přes všechny možný výhrady, který k pořadu jako takovýmu mám, je fajn, že existuje. Že aspoň občas někdo pomůže a udělá radost lidem, který to maj v životě z různejch důvodů těžký a i když se sami snaží, z různejch důvodů proste nemůžou bydlet jako normální lidi. Čest řemeslníkům že stíhaj i v šibeničních termínech a čest producentům že na to všechno seženou prachy. Tohle je snad jediná "televizní" charita, po který zbyde něco hmatatelnýho a není to jen černá díra na prachy sponzorů, jako některý rádoby charity různejch modelek, "prvních dam" a podobnejch příživníků. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Fascinuje me jak cokoliv s cim prijde Nova, Blesk nebo treba Michal David vyvola zdeseni a vlnu nenavistnych komentaru vsech tech inteligentnejsich a lepsich lidi, kteri sleduji jen dokumenty na ct2, ctou Kafku a sleduji jen Bergmana. Na komercni reality show by se nikdy nedivali, ale presto tu kazdy tento porad komentuji. Ja nesnasim vetsinu reality show, nedivam se na to a tak to ani nehodnotim.. Tohle je ale jinej pripad. Je uplne jedno jakym zpusobem pomahaji a kolik reklam si do toho nacpou. Je mi i jedno kolik na tom vydelaji... Pomahaji, a to je hlavni... Chtel bych videt co dobreho naposledy vykonal kdokoliv z tech nadlidi, co tu vecne kydaj spinu a nenavist... A Tereze Pergnerove to vse bez problemu verim... ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Co tomu hodit, co tomu dát?Na jednu stranu je myšlenka dobrá a může to někomu pomoci zažít pět minut slávy, na druhou je to komercní slepenec reklam na všemožné produkty a nováckou produkci.Tzv. nechci slevu zadarmo zabalené v brnkání na city vykojených žen.A osobně kdo byl někdy na nějaké stavbě, tak dá za pravdu že mnohé přeměny prostě za pět dní nejdou zejména technicky, je to honba za senzací a dělaní z lidí debily. Dám tomu jednu hvězdičku že se lidé můžou cítit zase na vrcholu, ale prostředky dárců jsou sprosté. Edit-Měním na odpad, ten product placement a reklamy zejména jedné realitky jsou nechutné.Češi neumí dělat product placement bez toho aby zhnusili celý pořad.Pergnerová co se diví tomu že i slunce zapadá tomu taky nenapomáhá... ()

KEJCA 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný počin od Novy která jde hodně nahoru a moc milá Terezka, díky vám všem za to jak pomáháte a děláte to moc dobře.. ()

AfroCmx odpad!

všechny recenze uživatele

Co furt ta fetule dělá v TV? Probíhá zdě nekončící znásilňování diváka emoční hyenou a masírování reklamou na realitku. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Citové vykořisťování diváků, když kamery zabírají ,,dojaté chudáky", kteří jsou vděční televize za to, že jim upravila ,,díru" ve které žili. Pochybuji, že existuje tolik nevyrovnaných lidí, aby se tam i chlap rozbrečel nad novou kuchyňskou linkou. Je to jistě hrané a ty rodiny mají pláč snad ve smlouvě. Odporné a nelidské, trapné a ubohé. Vážně na to někdo kouká? Nechápu!!!! ()

Zdarda odpad!

všechny recenze uživatele

-Terezo, překročili jsme rozpočet o 600 tisíc. -Tvl Pepíno, to určitě zvládneme. Hlavní je, že budeme makat s láskou. Já někomu zavolám…. Pomohl nám přítel z jedné realitky. Vždy je krásné, když máte komu zavolat. A to i v životě… aneb když potřebujete zvracet, stačí si pustit tohle předojemnělý dílko. ()

Honza__St. odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jen další pitomá reality sračka. Nemám nic proti pomoci těm, kdo ji opravdu potřebují (a v nejednom případě jim má správně pomoct stát, a ne se místo toho starat o nepřizpůsobivé Cikány, nebo rovnou o Ukrajince, Vietnamce, Syřany pravé i falešné, atd.). Ale ty, kteří se nestydí ukazovat a non-stop bulet v takových odpornostech, bych klidně nechal, ať skončí pod mostem. ()

Svorli odpad!

všechny recenze uživatele

Sentimentální slátanina s tunou neautorizované hudby, dramatickými zpomalenými, černobílými scénami a Pergnerovou, u které myšlenkové pochody zní jak u vyhuleného hipízáka. Nápad je vlastně dobrý, ale zpracování a obsazení? Proboha, to snad ne. Vždyť oni pouští jejich zpověď na velkoplošné obrazovce a do toho pouští ABBU? Jestli tohle není sentiment jak kráva, tak už fakt nevím..... ()

DeRoyce 

všechny recenze uživatele

Ze jde o primackou kopii projektu Jak se stavi sen, by mne vcelku nevadilo. Da se na to koukat. Pokud jste divakem s vrozenou mirou altruismu, jiste chvilemi vase srdce zaplesa, avsak nejvetsim problem je paradoxne onen prehnany duraz na emoce. Je predneseny tak moc nasilne, nesikovne, brakove, ze misto "pohlazeni po dusi" v divakovi zanecha ponekud umělou pachuť.... ()

MartyZcz 

všechny recenze uživatele

V celku přijatelné. Lepší než to týrání žen ve výměně manželek. Líbí se mi že nová konečně pomáhá. Akorát ten Soundtrack ()

kahllan 

všechny recenze uživatele

Podívala jsem se, neb jsem byla zvědavá, zda-li půjde o kopii amerického stavění domů potřebným rodinám. No, jediné s čím tak nějak souzním, je ta pomoc někomu, kdo to potřebuje, zkrátka jen ten záměr. Jinak tedy spíš než dojetí, ke kterému je divák doslova tlačen, mě spíše odrazovalo umělé hrané cosi. No, nevím, opravdoví byli jen ti kluci s dědou v čele. Měli ten zlý osud vepsán ve tvářích, což se prostě pozná. Pokud pominu tu blamáž okolo a snad v novém domově prožijí lepší osud. Jinak však nadále sledovat nebudu. Tereza mi spíše leze na nervy, nemá tam tu opravdovost. Tady u těchto pořadů je hranice velmi tenká, kdy snadno vznikne kýč, uměle hraný na city diváka. Po této stránce je to odpad. Hvězdičku dávám jen záměru pomoci. Ještě mě napadá, snažit se "křepčit" na povel po americkém způsobu, čechům, se obávám moc nejde. Je tam křeč. Máme jinou mentalitu a spontánnost dle scénáře zahrát ... ()

Reklama

Reklama