Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem netušil, že je Constantine takhle mocný. A navíc tak cool, obzvláště s hlasem Matta Ryana, kterého známe ze seriálu. Obecně tyhle adaptace komiksů od animované odnože DC mě málokdy zklamou a spojit magiky s Batmanem (a jeho neskutečně cool "Hmm", a to prosím i bez Kevina Conroye) je vyloženě brilantní tah. Jestli filmové Dark JL někdy vznikne, tak určitě ne v týhle podobě, to by muselo stát tak miliardu. Doufám, že Jay Oliva bude i nadále s dalšími komiksovými animáči pokračovat, jelikož tyhle 70 minutovky si dám kdykoliv s chutí...9/10 ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Matt Ryan, který si perfektně střihnul Johna Constantina ve skvělém, ale zrušeném seriálu, se vrací, aby alespoň propůjčil svůj hlas animovanému Constantinovi. Spolu s ním se tu kromě klasických hrdinů z Justice League, objevují také neokoukané postavy jako Zatanna, duch Boston, démon Etrigan aka Jason Blood anebo Bažináč. Po dlouhé době přišli animátoři DC filmů s něčím trochu originálnějším a neokoukaným. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší komiksový animovaný průměr, který ukazuje, že jak mile se do toho přidá trochu toho temného, dá se na to i koukat. Jasně, je to hodně odlehčené, ale tyhle Dark postavy jsou celkově tak zajímavé, že by si zasloužily více prostoru než třeba takový Superman. Ale to ze mě mluví nechuť k Muži z ocele. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Spojení Jay Oliva a Liga spravedlivých mě doslova navnadilo, ale ve výsledku z toho tak odvařený nejsem. Pokud čekáte spolupráci s ligou, tak se jí moc nedočkáte, alespoň je stěžejním bodem Batman, který během filmu nabídne pár svých dobrých hlášek ze svého repertoáru. Začátek mě překvapil, působil docela temně, a tak jsem předpokládal, že se v podobném duchu ponese i zbytek filmu. Ale popravdě film na temnou stránku doslova zanevřel. Od Constantina jsem čekal více, jeho komiksová postava je perfektní, film s Reevesem i následný seriál s Ryanem můžu kdykoliv, ale tady se mi zdálo, že potenciál charakteru nebyl moc využit. Hlavně mi některé situace přišly přestřelené, z filmu se pomalu stával kouzelnický snímek okořeněná samou magií. Doteď jsem jen kritizoval, tak se přesuňme k pozitivům. Na akci se dobře dívá, tam se nic nezkazilo, jak jsem již zmínil, tak Batman film docela svou přítomností zachraňoval. A zápletka se také dala snést. Příště bych ale konec vymyslel lépe, jako by byl splácaný horkou jehlou. Docela zklamání. Za mě dávám 61 % ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

DC znova oživuje Constantina? Ok, jsem všema pro, film s Revesem byl sice super, ale hlavní postava prostě nebyla Constantine a v nedávném seriálu sice pobíhá anglánskej, cynickej blonďák v nehezkém baloňáku, ale scénář psal cvičenej papoušek po amputaci pařátků. A v animované podobě je Constantin docela fajn, ale... Ti hrdinové s pláštíky se do příběhu hrozně nehodí a tak nějak jsou tam jako pěst na oko. První půlka je docela fajn, shánění kumpánů funguje jako slušná týmovka a akorát ten Batman je tam absolutně zbytečný - potud by to docela šlo, kdyby závěr nebyla absolutně sterilní nuda, kde se všichni mlátí a někdo sem tam hodí vohnivou kouli... Hm, fakt super, fakt že jo. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama