Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Diskuze

dosty43

dosty43 (hodnocení, recenze)

Insider Daniel RPK uvedl, že DC komiksovka Justice League Dark (Liga spravedlivých: Temno) je znovu ve vývoji! Herec Keanu Reeves letos řekl, že by si rád znovu hrál Constantina. Mohl by režisér Mike Flanagan (Doctor Sleep) film režírovat?

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Dext3r

Son of Batman, Batman: Bad Blood, Justice League: War, Justice League: Throne of Atlantis, Justice League vs. Teen Titans

na příspěvěk reagoval Dext3r

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Taky mi to přišlo dobrý, nejlepší časy má už ale DC zdá se za sebou (minimálně co se těch animáků týče)

na příspěvěk reagoval Sweat55

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama