Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čarodejníci, démoni, stredovek, bažiny... ten svet temného DC univerza je úžasný. Problémom je, že film sa dosť krkolomne snaží predstaviť origin skoro každej postavy. A ako je to v posledných rokoch zvykom v DCAU, väčšinu ostatného času zaberá hektická akcia. A príbeh je v ťažkej defenzíve. Teraz by som poprosil ponurý, tajomný sequel. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem překlad názvu. Když se na to podíváte, napadne vás, že to bude nějaký temný příběh ligy, když nemáte tušení, o co jde. Jenže tohle je příběh Justice League Dark, jak tvrdí originální název. Tak se potom divák nesmí divit, že "je tam furt Constantine a jeho kamarádi". Jenže během hodiny prostě nestihnete příběh a zároveň představení postav. Ale příběh mě bavil. Jasně, prudí mě, absence předlohy na českém knižním trhu, ale co neděláme. No, spokojíme se alespoň alespoň s drobečky... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu lepší komiksový animovaný průměr, který ukazuje, že jak mile se do toho přidá trochu toho temného, dá se na to i koukat. Jasně, je to hodně odlehčené, ale tyhle Dark postavy jsou celkově tak zajímavé, že by si zasloužily více prostoru než třeba takový Superman. Ale to ze mě mluví nechuť k Muži z ocele. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky mají to nejlepší už za sebou, přesto pořád představují kvalitní zábavu a těch 75 minut uteče fakt rychle. Už během úvodu si mě animák velmi pěkně zaháčkoval, a já mu to snědl i s navijákem. A dokud to má tajemné tempo a vyšetřuje se je to super. Jakmile se přejde k monstrosní akci, tak to vzhledem k příběhu moc nefunguje. Potěšili postavy a spoustu zajímavých momentů. Chvílemi jsem měl pocit, že sleduji drsnější týmovku z Doctora Strange. Slušný animák, který neurazí a dokáže pobavit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Už od zhlédnutí původního filmu s Keanu Reevesem se snažím Constantinovu veřejnému kouzlu přijít na chuť. Právě jsem ale zjistil, že mě půvab tohoto komiksového mága neohromí ani v animované verzi, a tak jej už nebudu nadále pokoušet. Myslel jsem si, že po opravdu dlouhé odmlce dám opět šanci temnějšímu animáku od DC, které odnož Warnerů přes tento žánr vskutku umí vysílat do světa. Ale v okamžiku, kdy pod super silnou značkou Justice League vydáte film o Constantineovi, kterému chvílemi jako nepodstatný sluha sekunduje jediná postava výše zmíněného týmu, nemůžete čekat vřelé přijetí. Určitě se vrhnu např. na Batmanovy sólovky, komiksová magie už jde ale skutečně mimo mé obzory. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama