Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární televizní moderátorka Kate Harperová si nevšimne, že je i po skončení přenosu pořád v živém vysílání a upřímně si uleví, že nesnáší Vánoce. Vzbudí to velké pobouření nejen u diváků jejího pořadu, ale i u přísné šéfové. Za trest je poslána do malého městečka Hollyvale v Severní Dakotě, aby tam strávila vánoční svátky a natočila televizní reportáž o skvělých vánočních tradicích, jejichž udržováním je toto město pověstné. Kate oslaví Vánoce spolu s místními obyvateli a díky nim pozná skutečné kouzlo nejkrásnějších svátků roku. Magie Vánoc jí však přinese mnohem víc... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý americký film do předvánočního programu, kterých je bohužel už spousta a přesto se budou stále točit. Protože vždycky se na to někdo podívá s tím, že to bude krásná sladká romantika anebo v tom bude něco pěkného. Tentokrát to jediné pěkné byla ta rajcovní milfka Lori Loughlin v hlavní roli. Kdo by jí řekl, že v době natáčení tohoto filmu jí bylo 52 let. [175. hodnocení, 5. komentář, 44%] ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takových filmu je fůra, a bohužel pořád se točit budou, herecký nepřesvědčivé a příběh několikrát ohraný. ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Klasická tuctová vianočná lovestory, kde minútu po začiatku viete, ako sa film skončí. Ale aj tak, predsa sú sviatky a takéto filmy vždy dokážu zabaviť, pretože posledné roky v telke nič lepšie nedávajú. Sympatický herci, hlupučký pribeh, ale svoju úlohu film splnil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Protože je snímek z produkce americké kabelové televize Hallmark Channel, je předem jasné o čem bude a hlavně jak bude vypadat. A v těchto představách zklamání nepřijde. Tentokrát tu máme příběh televizní reportérky, které se stane v televizním studiu trapas. Jo, to známe i u nás. Do éteru prohlásí něco, co neměla a tak následující události vezmou za své. Prohlásit, byť nevědomky že se stále vysílá, že nemá v lásce vánoce prostě není jen tak. A tak je s producentem poslána do malého městečka točit reportáže o vánocích, jenomže tam ty oslavy už dávno ztratily svůj lesk. Pozná s místními ještě vůbec kouzlo vánoc? Hm… No, je to Hallmark. Každá následující minuta je předvídatelná, tudíž bez sebemenšího překvapení. Na Hallmark to však má svou nastavenou atmosféru v romantickém kabátě a určitém uvolnění. Naprosto jednoduchý, nenáročný a příjemný film k televiznímu odpočinku spíše pro dámskou část diváků. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama