Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spamätávajúc sa z posledného rozchodu, autorka kníh pre deti Cynthia Manningová (Meredith Hagner) pozve svojho ilustrátora a kamaráta Liama Pollaka (Bobby Campo), aby s ňou strávil vianočné sviatky na farme je rodiny a sprevádzal ju na svadbe jej sestry Janet (Megan Park). Po tom, ako v rodnom meste narazí na niekoľkých svojich bývalých priateľov, Cynthia je presvedčená, že jeden z nich stojí za každodennými darčekmi doručovanými na prah domu jej otca. Keď sa chystá odhaliť toto veselé tajomstvo a totožnosť anonymného dobrodinca známeho len ako "tvoja skutočná láska", Cynthia zistí, že nemusí byť až taká bystrá ako si doposiaľ myslela, a že pravá láska, ktorú hľadala, mohla byť celú dobu priamo pred ňou. (TV Doma)

(více)

Recenze (3)

nash. 

všechny recenze uživatele

U vánočních romancí je těžké přijít s něčím novým. Všechno už tu totiž bylo v nesčetných variacích. Takže potěšilo, že se zase objevilo něco s nápadem a dokonce i překvapivým odhalením v závěru, byť je samozřejmě od počátku jasné jak dopadne romantická linka. Pokud jsem s něčím měl trochu problém, byla to občas přehnaná afektovanost poněkud hyperaktivní Cynthie, kterou ve slovenském znění ještě umocnil nepříliš dobře zvolený hlas. ()

marshmallow1 

všechny recenze uživatele

Klasický vánoční romantický příběh, akorát dějově se mi to moc nelíbilo, žádný větší zvrat ani zápletka. Docela jednoduché a předvídatelné. Ale dívat se na to rozhodně dá :-) ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Realizace v USA známé vánoční písničky si body zasloužila, jinak výkony herců jsou dost mizerné až přehrané. 45% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama