Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eve Morganová je zaneprázdněná newyorská podnikatelka, která jednoho večera cestou domů z práce kvůli své nepozornosti uklouzne na chodníku a udeří se do hlavy tak silně, že upadne do bezvědomí. Zatímco její tělo leží na nemocničním lůžku, její duše už je téměř v nebeském mezisvětě, kde ji přijímá anděl v podobě ženy jménem Pearl. Zde se Eve dozvídá, že ji čeká poslední úkol, než se její duše konečně dostane do nebe. Má splnit jedné malé dívce vánoční přání, díky čemuž se může vrátit na zem v lidské podobě. Eve se těžko podřizuje svému osudu, ale Pearl sestoupí na Zemi společně s ní a dělá jí průvodkyni. Eve má nyní šest dní na to, aby muže jménem Max Wingford opět učinila šťastným. Toto přání má totiž i jeho neteř Lauren, která od matčiny smrtelné nehody žije se strýcem Maxem a prarodiči. Má svého strýce velmi ráda a uvědomuje si, že strýc stále trpí ztrátou své sestry. Max a Laurenina matka tvořili úspěšné pěvecké duo, a přestože Max hudbu miluje, nedokázal by dál vystupovat sám. Teprve když do jeho života vstoupí Eve, o níž neví, že je anděl, začne se opět aktivně účastnit běžného života. Eve ho povzbudí, aby znovu zpíval na veřejnosti, a díky svým obchodním vztahům mu zajistí vystoupení... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Za mě fajn vánoční film, jehož plusem jsou Kristin Davis  (i přes vykulené oči a prkenné hraní) a Eric McCormack (i přes to, že mi nikdy nijak zvlášť sympatický nebyl). Je tam klasické moralizující klišé v podobě ženy, která přes kariéru nevidí, co je v životě důležité, rodinné drama a spousta světýlek. Já byla spokojená. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 4/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Scénáristé se zrovna moc nesnažili. Smíchali tradiční příběh "Vánočního ducha" s retrospektivou ukazující promeškané příležitosti a důležitost rodiny se zdařilou duchařinou Just Like Heaven (2005) a příběh je na světě. Stačí zamontovat zatrpklého umělce v kuchyni bistra a jeho devítiletou neteř sirotka a není oko, které by neuronilo slzu. Do hlavní romantické role workoholické obchodnice s cennými papíry byla angažována v době natáčení padesátiletá Kristin Davis, která opakovaně vykřikuje, že má život ještě před sebou a ještě se nestihla zamilovat. Nic proti, ale Kristin Davis se snaží hrát postavu o dvacet let mladší a vypadá to divně. Prakticky to samé platí o jejím hereckém partnerovi Ericovi McCormackovi, jehož postava stále doufá, že kuchař v bistru je jen dočasná štace, ale vlastně už nic pro změnu nedělá. Nic ve filmu není vyloženě špatně, ale zůstává pachuť, že byl příběh původně napsaný pro mnohem mladší herce. ()

Reklama

Reklama