Reklama

Reklama

The Way of Metallist

Trailer

Obsahy(1)

Jedná se o hraný polodokumentární film, který je vlastně ohlédnutím se za čtvrtstoletím fungování kapely Malignant Tumour prostřednictvím archivních záběrů a komentářů předních osobností hudební scény, což je rámováno příběhem metalem nepolíbeného mladíka, který s kapelou vede aranžovaný rozhovor a čím hlouběji pod povrch se dostává, tím více se mu kultura sepraných džísek a metalizovaného rokenrolu zamlouvá. Celý příběh je pochopitelně podán s humorem kapele vlastním. (Simek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Máte rádi hlasitý rokenrol? A máte rádi tuzemskou muziku? V tom případě je tu tenhle film právě pro vás! Jen je u hodnocení a finálního soudu potřeba myslet na to, že se jedná o amatérský a fanouškovský film vyrobený ke dvacetipětinám kapely. I přesto je ale výroba a produkce profesionální. Vivat Malignant Tumour (a jejich humor). ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený dokument a celkově i dosti naučný. Tak já patřím do sociálně patologicky vyloučené skupiny? Jo, to by dávalo smysl :-D Kapelu Malignant Tumour znám téměř od jejího vzniku a byť jsem spíš přeborník na ten kravál, jak to odborníci nazývají, tak musím uznat, že jejich přerod na Grind 'n' Roll má neskutečný gule, co tě vyrvou ze židle, kopnou v kole pod koleno a tvůj ksicht rozdrtí o wall of dead. Kdysi možná místní klucí, dneska kapela světové úrovně. Jen tak dál majstři. A že to, co jde dovnitř, jde i ven, dokazuje nová Bilosova banda Sick Sinus Syndrome. Celý dokument česky zde: https://www.youtube.com/watch?v=w8xxAI9rdp4 ()

Reklama

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o Ostravské metalové kapele. Ten je zabalen v příběhu studenta vysoké školy píšícím práci o metalové subkultuře. Jinak jde o klasický dokument, kde lidi z branže o kapele mluví a samozřejmě i členové kapely. Velké plus za to, ze moje maličkost si tam střihla roličku:-). Hodnocení: 77/100. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky tvrdší muziky alá Motörhead, zejména pak pro fandy Malignant Tumour povinnost. Já sice radši ještě tvrdší muziku(něco jako Malignant Tumour v začátcích) ale nepohrdnu ani tímhle živelným Crust 'n' Rollem. Při sledování jsem měl euforický pocity, zároveň mi ale i ukápla slza při vzpomínce na mýho zesnulýho kamaráda pro něhož byl Malignant tumour jednou z oblíbenejch kapel. Tady prostě nemůžu jinak. Plnej počet. ()

peteq 

všechny recenze uživatele

Na to že je to od pánů režisérů první počin,tak je to opravdu úctyhodné.Kapela je prostě fenomén a kdo je zná,ví o čem mluvím.Vypracovali se do opravdu vysokých pater a za to jim patří velký obdiv.Film je jenom důkazem toho,že to není žádná náhoda a tihle lidi si to opravdu zaslouží.Střih,zvuk,vtip a jejich skladby..neskutečně pozitivní atmosféru a hutné koncerty sem si fakt užíval.Díky chlapi! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jakub Pacner byl v době natáčení opravdu studentem žurnalistiky, a to na katedře mediálních studií na Masarykově universitě. Po ukončení studia se stal redaktorem TV Nova. (Simek)
  • Osobnosti české hudební scény, které ve filmu vystupují, netušily, že je natáčí pro účely dokumentu o skupině Malignant tumour. Jejich odpovědi jsou nepřipravené a autentické. (Simek)

Reklama

Reklama