Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taylor se splní sen a stane se manažerkou obchodu se značkovou módou v New Yorku. Ale realita života ve velkoměstě ji pořádně zaskočí - je ohromená davy lidí, rychlým tempem i vysokými cenami. Vše se zlepší, když se setká s Philipem, pohledným realitním agentem, který chce být víc než jen kamarád... (TV Prima)

Recenze (6)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slaďoučká limonáda nás zavede do pohádkového světa všeobjímajícího dobra a lásky. 1) Stačí se jen přičinit a svést zápas s nedostatkem sebedůvěry v sebe sama._____ 2) 30letý přitažlivý goslingovský Marc Bendavid (realitní agent Philip) vám v tom pomůže. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No,ze je to len tv film,tak celkom pohodova romanticka komedia so sympatickymi hercami,ktora pekne zobrazuje zivot v New Yorku,hlavna predstavitelka by stala za hriech...:-) ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Taylor, dievcina z maleho mestecka dostane ponuku viest obchod v NYC. Ze splnene sny nie su zadarmo nemusim snad ani zmienit. Pohodovy film z Hallmark produkcie - tak akurat na lenive zimne nedelne popoludnie. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ne moc vtipná romantická komedie, která se ničím neliší od dalších filmů z produkce Hallmarku. Jde k tomu napsat něco dalšího? Ona je hezká z venkova, přestěhuje se do NY aby si splnila sen. Mezi tím najde kamarádky, lásku, štěstí a nakonec i ten podnájem. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama