Reklama

Reklama

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

  • angličtina The 101-Year Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Další dobrodružství Allana Karlssona, který opustil na své sté narozeniny domov důchodců a vydal se na nečekaně klikatou cestu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tohle jen těží z dobrého jména knihy/předchozího filmu. Divím se, že zatím tak málo hodnotitelů. Ale vlastně se ani nedivím - první díl totiž byl ještě jakž takž zábavnej, ale nic extra. Tohle už jen slabě a chabě kopíruje, co už bylo jednou natočeno - a zase je tu hromada náhod a neuvěřitelných situací. Že se najednou vše točí kolem Folksody, že tam je Popovova dcera, že tam je příbuznej gangster toho z jedničky a že všechny postavy z jedničky mají taky svou roli. Navíc asi nejlepší postava, motorkář Gäddan, zůstala úplně nevyužitá - jen si celou dobu chce zaplavat. Flashbacků z minulosti je tam málo a úplně trapnejch. A tak to možná ocení jen příznivci Heleny Vondráčkové, protože tam hraje jakejsi její klon. Jinak to ale nemůžu nikomu doporučit, byla to fakt nuda - holt typická dvojka. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Zatial co storocny starcek sice odkukaval od Forresta Gumpa no stale dokazal byt aspon trochu iny a zabavny (3*), 101 rocny starec nie je ani originalny ani vtipny ani zaujimavy. Cele pasaze som bez zaujmu nevnimal, lebo to bolo natolko nudne... Neviem ci uz 2* nie je vela. Jedine co ma rozosmialo bol Breznev (co je na 1h45m zalostne malo)... Pokracovanie nasilu. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky až na Gunillu se podařilo recyklovat všechny herce (takže dobrý). Co se ale recyklovat nepodařilo je spád, nápad a specifický humor. Tedy prakticky vše co dělalo předchozí film zajímavé. Tady nefunguje prakticky vůbec nic. Autorům asi nedošlo, že #1 fungoval z větší míry protože “vzpomínky” se opíraly o reálné události (a bylo jich hodně) a současná zápletka (kufr plný peněz) měla spád. Tady skutečně nefunguje ani opice, ani historické narážky (SALT, Andy Warhol) a už vůbec ne ta celá hovadina okolo Folksody (taky si mohly vypůjčit nějakou existující značku a ne použit film jako jednu obří reklamu výrobci “švédské dietní limonády”). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama