Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je chanukový večer a pro Moos je všechno přesně takové jako vždycky. Až na jedno – letos s nimi bude k Moosině velkému překvapení slavit i její dlouholetý kamarád Sam, který se vrátil z Izraele. Díky Samovi si Moos uvědomí, že její život ustrnul na mrtvém bodě a rozhodne se začít následovat své sny. Všechny překvapí tím, že se přihlásí na akademii dramatických umění. I přes veškerou podporu svého pohledného učitele zpěvu Chrise Moss rychle zjistí, že ostatní nejsou vůči jejímu nadání tak vnímaví a usoudí, že potřebuje plán B. Mezitím si Sam začne uvědomovat, že jeho city vůči Moos za ta léta vůbec neochladly. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre viem, čo obnášajú holandské komédie. Buď sú divné, trápne alebo nadmerne vulgárne. Moos má v sebe každú túto vlastnosť vo veľmi redukovanej, a preto únosnej miere. V podstate je milá, ale na môj vkus málo vtipná a sex je tam rovnako často, ako u nás rauchpauza. V každom prípade na Holanďanov nadpriemerný počin. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

taková lepší "pildćherovka" ze života Židů.Musí se nechat že děj se odvíjí v odlehčeném,místy úsměvném tonu.Mě se film trefil do nálady. ()

Reklama

Reklama