Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragické smrti svého přítele se jede studentka univerzity odreagovat přes léto domů k rodičům a pozve taky svou spolužačku, která nemá kam jet. Ale takové pozvání ji může přijít draho. Může přijít i o život... Semestr už skončil, ale Christine stejně nemá chvilku klidu. Poslední noc školy našli jednoho z jejích spolužáků mrtvého a policii se nepodařilo zadržet žádného podezřelého. Je to strašná tragédie. Christine se proto rozhodne vzít kamarádku Amy k sobě domů na prázdniny. Na předměstí je krásně, ale rychle se ukazuje, že Amy chce mít všechno pevně ve svých rukou. Mladá dívka okamžitě zapadne do rodiny a zdá se, že se do ní každý zbláznil. Zvlášť Christinin otec. Jenže policie postupně vysleduje stopu podezřelého až k Amy a doma u Christine se začínají dít zvláštní věci. Jedna podivná nehoda střídá druhou a Amy má brzy všechno pod palcem. Podaří se Christine přelstít nestvůru, která si vzala její rodinu jako rukojmí? Nebo je Amy příliš nebezpečný nepřítel? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Kaylar 

všechny recenze uživatele

Vcelku odhadnutelný průběh filmu z něj činí víceméně jen oddechovku na nedělní odpoledne. Pár zajímavých okamžiků se tam najde, ale na nějaký průlom v TV tvorbě film aspirovat nebude. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tyjo, to byla ale napínavá telenovela. Babičky, co ješte sledují televize a ordinaci to možná chytne. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Prostě film amatérsky natočenej, plnej amatérů a všeho amatérskýho! Nevím ani proč to komentuju... Prostě to běželo v bedně, žena na to koukala, tak jsem to taky dal... Jinak samozřejmě totální kokotina! 20% ()

Reklama

Reklama