Reklama

Reklama

Anne s E na konci

(seriál)
  • Kanada Anne with an E (více)
Trailer
Kanada, (2017–2019), 20 h 33 min (Minutáž: 43–89 min)

Předloha:

Lucy Maud Montgomery (kniha)

Hrají:

Amybeth McNulty, Geraldine James, R.H. Thomson, Dalila Bela, Lucas Jade Zumann, Corrine Koslo, Helen Johns, Aymeric Jett Montaz, Kyla Matthews (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Kurážná osiřelá holčička s velkým srdcem objeví skutečný domov u starého mládence a jeho sestry. (Netflix)

Recenze uživatele Veeria k tomuto seriálu (7)

Anne s E na konci (2017) 

Nádherná příroda, skvělé herecké obsazení, dechberoucí hudební podkres. Obzvlášť nadšená jsem z Lucase, vdechl postavě Gilberta vše potřebné.... velké poděkování za titulky, Janulka841! SÉRIE 2 - Druhá série je rovněž nádherná a smekám před všemi, kdo se podílí na tomto seriálu. Pokračování neubírá na kráse první sérii, ale plynule na ni navazuje. Příběh se posouvá nečekanými směry, které ve výsledku tvoří nevšední seriálový zážitek. Jsem nadšená a tleskám, tohle se opravdu povedlo. :) SÉRIE 3 - Dechberoucí, nezapomenutelné, kouzelné..... tolik citu a emocí. Jsem fanynka tohoto seriálu, nemá chybu, dokonalost. ()

O tvém osudu rozhodne tvá vůle (2017) (S01E01) 

První díl je ve stopáži delší oproti ostatním. Je to dáno tím, že tvůrci chtěli seznámit diváka s postavami, prostředím. Vyzdvihnout musím citlivost kamery na zachycení krás přírody. Úchvatná hudba, která do detailu podtrhuje kontext příběhu. Úžasné kostýmy. Postavy jsou vybrány velmi dobře a těším se na vývoj tohoto seriálu. :) ()

Ale co je tak tvrdohlavé jako mládí? (2017) (S01E03) 

Epizoda nás zavede do školního prostředí, jak se Anne začleňuje do kolektivu a jak ji vnímají spolužáci. Navíc se na scéně objevuje Gilbert. :) Jsme tedy svědky jejich seznámení. Opět povedený díl, vyzdvihnout musím nádhernou hudbu. ()

Výčitky svědomí jsou zhoubou života (2017) (S01E06) 

Díl emotivnější, více poznáme život Marilly. Musím opět vyzdvihnout postavu Gilberta, ten kluk umí hrát i očima. A ta hudba.... ()

Reklama

Reklama