Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinný, muzikálový příběh, ve kterém se realita střídá s pohádkou. Malá Darinka (Darina Rolincová), které umřela maminka, strávila dětství u babičky v Praze. Každý večer spinká se svou nejoblíbenější pohádkou o Šípkové Růžence. Darinin neúspěšný a směšný strýček Leonard (Jiří Korn) v ní objeví veliký hudební talent. Zničí dědičná nemoc děvčátka společné sny o hvězdném úspěchu a radosti? Smutek a trápení se střídá s pohádkovým štěstím. Mladá slečna se musí naučit žít se svou nemocí, nevzdávat se a bojovat i nadále o svůj vysněný cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Hudba se nahrávala ve Štaidlově jevanském studiu, do kterého se na čas všichni nastěhovali, a kromě vzácných chvil, kdy s nadšením tvořili, se hodně pilo, hodovalo a vášnivě diskutovalo. [Zdroj: Ladislav Štaidl, Víno z hroznů] (hippyman)
  • K filmu bol vydaný aj hudobný album s rovnomenným názvom, po ktorom sa Dara Rollins z hudobného priemyslu vytratila na dlhých päť rokov. (Raccoon.city)
  • Vtedy sedemnásťročná Darinka (Dara Rolins) sa v tejto snímke prvý krát ukázala hore bez. Hoci sa svoje vnady cudne snažila ukryť v šatôčkach, decentnému odhaleniu sa na režisérov pokyn nevyhla. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama