Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Lucie Krutinová je svědkem nehody dvou mladých lidí na kole. Nic ale není jak vypadá. Z obyčejného pádu se nakonec stane boj o život mladé ženy a z dvojice zamilovaných tajní milenci. Doktor Žák se musí poprat se smrtí manželky a vezme to za špatný konec. Díky alkoholu málem ztratí novorozeného syna. Ale Mery ho nenechá padnout, uvěří mu, aby se v něm zase zklamala.  Ženu, která skočila z balkónu na sídlišti se podaří zachránit hned dvakrát, protože ne pro každý pokus o sebevraždu se člověk rozhodne. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udělat to ohledně Modrého kódu tak jako u Sběratelé kostí, když jsem se dostala na konec dostupných epizod, byla teda pěkná pitomost. U Sběratelů kostí to totiž bylo dobré od začátku až do konce a B+B byli zárukou kvality. Tady to na začátku byla pěkná ...čovina (tohle slovo používá kolega, když nechce, aby jeho malý syn mluvil sprostě), tak je docela s podivem a docela naštěstí, že se i tohle přes úplně mizerný začátek z první série ve druhé vyvinulo v docela přijatelný seriál... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lékařích v růžové jsou tentokrát v modrém! Dobrým kódem jsou tak akorát draze zaplacené písničky, které zpívá Enya a Coldplay. Nechápu! Spíš by se tady vyjímala tvorba Míši Davida! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama