Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Lucie Krutinová je svědkem nehody dvou mladých lidí na kole. Nic ale není jak vypadá. Z obyčejného pádu se nakonec stane boj o život mladé ženy a z dvojice zamilovaných tajní milenci. Doktor Žák se musí poprat se smrtí manželky a vezme to za špatný konec. Díky alkoholu málem ztratí novorozeného syna. Ale Mery ho nenechá padnout, uvěří mu, aby se v něm zase zklamala.  Ženu, která skočila z balkónu na sídlišti se podaří zachránit hned dvakrát, protože ne pro každý pokus o sebevraždu se člověk rozhodne. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Udělat to ohledně Modrého kódu tak jako u Sběratelé kostí, když jsem se dostala na konec dostupných epizod, byla teda pěkná pitomost. U Sběratelů kostí to totiž bylo dobré od začátku až do konce a B+B byli zárukou kvality. Tady to na začátku byla pěkná ...čovina (tohle slovo používá kolega, když nechce, aby jeho malý syn mluvil sprostě), tak je docela s podivem a docela naštěstí, že se i tohle přes úplně mizerný začátek z první série ve druhé vyvinulo v docela přijatelný seriál... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lékařích v růžové jsou tentokrát v modrém! Dobrým kódem jsou tak akorát draze zaplacené písničky, které zpívá Enya a Coldplay. Nechápu! Spíš by se tady vyjímala tvorba Míši Davida! ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebýt toho vtipně-trapného souhrnu na konec, tak bych dal i dvě *... :-/ Pořád moc akce najednou, ale na tom si bohužel bude seriál nejspíš zakládat vzhledem k názvu... A není to úplně šťastně scenáristický nápad... ()

RenataD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, proč je to tak špatně hodnocené. Dívá se na to někdo? Mě se tento díl docela líbil. Asi bych sice přivítala méně akce, ale nemyslím si, že je to tak špatné. ()

Reklama

Reklama