Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po ulici jde zmatená žena, která krvácí z rozkroku. Na urgentu porodí jedno zdravé miminko, ale to první porodila někde jinde. Začíná souboj s časem o život miminka. Rasputin mezitím zachrání barmanku před agresivním hostem. Bohužel tak nešťastně, že host skončí s židlí zabodnutou v hrudníku. Rasputin tím na sebe upozornil, takže to vypadá, že bude muset zmizet. David se na nic neptá a kolegu zachrání. Je to první krok k velikému přátelství. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homosexuální sestra v podání Filipa Cíle dodává kuráž mladičkému homosexuálnímu pacientovi ke coming outu. Těžce dýchatelný úlet, naštěstí tento díl zachránil závěrečný song Freddie Mercury - Living on my own. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úvodních dvou je tento slabší to, že se v některých dílech budou chybět hlavní postavy dává tušit, že to bude jako v Ohnivém kuřeti, prostě ne všichni budou v každém díle. Diagnózy létají vzduchem a zase se operuje bez souhlasu a bez nějakého ptaní, však proč že... Aspoň se objevila nějaká diagnostika konkrétně sonograf (ultrazvuk) a EKG (hurá). ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné. Nikdy jsem si nemyslel, že to napíšu, ale ORZko je proti tomuhle kvalitně zahrané dílo. Skutečně, nad hereckými výkony všech zúčastněných v úžasu kroutím hlavou. Dialogy jak z pomocné školy. Ale co víc - špatně je i kamera a hudba. Masakr. ()

nula87 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K nalitým doktorům se tentokrát přidá i vyhrožování pacientům, aby křivě vypovídali na policii. A to je samozřejmě jenom nadstavba k brutálním dialogům, parodickým hereckým výkonům, a opět zpomaleným záběrům s tklivou hudbou - bez toho by to totiž nebylo ono! ()

BarkaS odpad!

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že to vydržím a dám tomu šanci. Nemusela jsem se snažit, protože mě úplně paralyzovalo, jak to bylo strašný. Ani jako komedie to není dobrý. A ta hudba? Pomoc! ()

Reklama

Reklama