Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva policisty srazil ujíždějící řidič, jeden z nich je bratr Mery. On je naštěstí v pořádku, ale Mery zjistí, že jeho manželka a matka malého Vašíka zmizela. Tak se musí o bratra postarat. Na urgentu přistane golfista, který dostal zásah bleskem. Ukáže se, že to je místní vlivný podnikatel a tak David stojí před těžkým rozhodnutím... Nakonec mu nezbyde, než mu část penisu amputovat. Lucie dostává jako pacientku dceru svého milence a tak se nečekaně seznamuje i s manželkou. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda pojednává mimo jiného rovněž o tom, jak se mohla něžná a křehká Lucie asi o padesát dílů dopředu zbavit toho kreténa, co se s ním zapletla. No, dobře vím, že s ním vůbec neměla mít nic společného, ale taky vím, jak lehce se tohle radí a jak velice blbě koná... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prima se překonává - patnáctiletá pacientka resuscitovaná nahoře bez - snad kvůli tomu na Primě nikoho nevyhoděj, protože takové erotično se na týhle stanici snad zakazuje nebo co. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu oceňuji, že Prima se snaží do nás chrlit diagnózy, ale opravdu to na přijmu vypadá trochu jinak, to převedli kazuistiky do řeči a navíc říkají očividné věci. Dále mi nejsou jasné specializace zdejších lékařů, to by měli objasnit a Laurinová předvedla dobrý výkon až mi připomněla jednu vrchní sestru :-). Hepy end a řešení vztahu milenka-manželka na hodnotě epizodě nepřidala. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama