Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá zpěvačka se při vystoupení v Rubavě seznámí s Prokopem. Nečekaně druhý den využije jeho nabídky a nechá se vyšetřit na urgentu. Ale Prokop pro ní nemá dobrou zprávu. Zpěvačka se musí rozhodnout mezi kariérou a životem. Žák pomalu přestává zvládat svoje alkoholové excesy, takže Davidovi nezbývá nic jiného, než do něj vrazit injekci. Je to první velký konflikt mezi Davidem a Žákem, který otřásá urgentem. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

elizabeth_ba odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podivné, jak se to nakonec ve druhé sérii dokázalo shrabat... Soudě podle tohoto dílu bych tomu absolutně nevěřila. Jediné plus epizody je první setkání sympatické Vali s panem Hojerem a malým Jindrou. ()

Reklama

izolator odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle akutní příjem bych nešel ani s proraženou lebkou (asi bych se vezl). Charaktery postav jsou snad dělané podle zážitku scénáristy s jedním doktorem a jednou sestrou (možná) na urgentu. Podle nich nejspíš rozepsal scénář pro celý ansámbl. Šíření nesprávných mýtů může pokračovat. Předávání pacientů ze záchranky je strohé, zbrklé a neobsahuje všechny informace při předávání. Přijde mi to jako jedna velká blamáž na českého diváka a jsem zvědav, jestli se někdy v Česku vůbec natočí seriál nebo film, který bude důstojně reprezentovat zdravotnické prostředí. Dum spiro, spero. Ach jo... :-( ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama