ČSFD.cz

• Žebříčky
  • Filmotéky
  • Uživatelé
  • Diskuze
Ochutnej novou "ČSFD 2021" s rozšířenou sekcí "VOD" s přehledem filmů a seriálů lokálních VOD služeb (zatím bez možnosti přihlášení) ;-)
Chceš se technologicky podílet na vývoji ČSFD.cz? Pokud ovládáš Python a PHP, jsi zodpovědný a rád se učíš novým věcem, pak hledáme přímo tebe!
Modrý kód-Série 1
  • JOJ 2.2.2021  16:20
  • JOJ 2.2.2021  23:45

Právo na další šanci (S01E19) (epizoda)

< >

Kamera:

Jakub Ševčík

Dominik Renč

Hrají:

Sabina Laurinová, Marek Němec, Roman Zach, Igor Chmela, Eva Josefíková, Jiří Štěpnička, Lukáš Mucha, Marika Procházková, Eva Salvatore Burešová, Ondřej Rychlý, Filip Cíl, Sandra Nováková, Vojta Vovesný, Viktor Limr, Patrik Děrgel, Jakub Štěpán, Jan Urban, Martin Sitta, Eva Janoušková, Aneta Kailová, Roman Skamene, Kateřina Holánová, Ivo Novák, Eva Čížkovská, Viktor Antonio, Bára Fišerová, Lenka Olšanová, Petr Stach, Tereza Němcová-Petrášková

Producenti:

Vilém Persy

Kostýmy:

Jitka Huňková
(další profese)

• Mladého chovatele pokousal nejjedovatější had a jeho antisérum je prošlé a nefunguje. Začíná boj o jeho život. Ale i o životy všech lidí na urgentu, když se ukáže, že si do nemocnice přivezl nějakého hada. Ondřej zachrání Sašu před hadím vetřelcem a za to je náležitě odměněn. Lucie se musí rozhodnout, jestli bude riskovat život ženy, která chce za každou cenu zachránit své vysněné a draze zaplacené těhotenství.(TV Prima)
  • Mladého chovateľa pohrýzol najjedovatejší had a jeho vlastné antisérum nezaberá, pretože je po záruke. Začína sa boj nielen o jeho život, ale aj o životy všetkých ľudí na urgente, keď vysvitne, že pacient si hada priniesol ešte aj do nemocnice. Ondřej zachráni Sašu pred hadím votrelcom, za čo je náležite odmenený. Lucia sa musí rozhodnúť, či bude riskovať život ženy, ktorá chce za každú cenu zachrániť svoje vysnívané a draho zaplatené tehotenstvo.(TV JOJ)
  • přehled
  • diskuze

Komentáře

• všechny komentáře uživatele (k tomuto TV seriálu) /
    mira007

Dvě hvězdy za zelenou mambu černou ( černá se jí říká podle černých očí) a závěrečnou pecku Morcheeba - Rome wasn't built in a day.(13.7.2018)

• všechny komentáře uživatele (k tomuto TV seriálu) /
    DavidHolub

Dnes mě to docela bavilo 60%(2.1.2018)

• Právo na další šanci (S01E19) Photo © Archiv TV Prima

žádní fanoušci

Česko V TV od: 22.05.2017 TV Prima
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Česko-Slovenská filmová databáze © 2001-2021 POMO Media Group s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Provozovatel a redakce | Reklama a marketing | Všeobecné podmínky užívání a ochrana osobních údajů | Vývojáři | Napište nám

Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. | Doporučujeme: překlady, reklama