Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na urgentu nemocnice Rubava skončí dva manželé, na které zaútočil divočák. David s Rasputinem se dostanou podivného manželského trojúhelníku, který dokáže napravit až blízkost smrti. Na oddělení nastupuje přítel Mery, doktor Nývlt. Bohužel hned na první operaci dostane Viktora Žáka, který mu nechce nic dát zadarmo. (TV Prima)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako vážně? Že se v nemocnici v Prdelákově (jak v poslední dosud odvysílané epizodě nazvala trefně městečko Rubava slečna doktorka Růžičková) potkají špičkový kardiochirurg a snad ještě lepší ruský neurochirurg, oba utíkající před minulostí, už jsem si nějak zvykla. Ale, že lékař se zavedenou praxí se na všechno vykašle a půjde dělat řadovýho doktora na urgentu, to je fakt dobrý adrenalin... Tohle nemohl napravit ani Luciin první ultrazvuk, zvlášť s přihlédnutím k závěru epizody. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínám si všímat , že herci v druhém sledu za hlavními postavami mají méně sterilně napsané role a jejich výkony jsou opravdu pozornostihodné - záporák Chmela jako doktor ochmela v čele, Eva Burešová asi nej sexy postava ikdyž má černě namalovaný rty jak emo, Roman Skamene jako zřízenec zřízenců, Marika Procházková jako empatická doktorka. ()

Reklama

Reklama