Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David s Rasputinem řeší složitý neurochirurgický případ. Manželé, kteří jsou před rozvodem, se zřítí z lešení a ženě hrozí ochrnutí, manželova nová partnerka je těhotná. Jak se tento trojúhelník vyřeší...? (TV Prima)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár hvězd navíc za ten profesionální kaskadérský pád manželů z lešení - za to by se fakticky nemuseli stydět ani v Hollywoodu ( hodně překvapivé v takovémto tv mýdlu) ale do reality mne uvedl amatérismus numero uno, kdy chlapík na začátku leze do lešení jakože s těžkou papírovou krabicí a nejen dle manipulace s ní je vidět, že je úplně prázdná, ale v jednom záběru má dokonce pootevřené dno, takže pán heká co netáhně, ale je to jen kus kartonu :-) PS: Celkem pobavil zaparkovanej Rosák u Mery ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta Saša ale Matyho poslouchala jako hodinky... Nakonec jí to stejně bylo (při jejím přístupu k pacientům) houby platný. A takhle příležitost se jí už nikdy více nezopakuje, stejně jako se neopakuje žádné z nás. Zajímavý i příběh dvou starých paní, matky a dcery, jejichž potíže vyřešila Lucie. A také dědeček, jenž požil LSD. Saša:"Mně by asi nejvíc pomohlo, kdyby... kdybyste mě třeba doprovodil." (No a ještě mnohem více, kdybyste u mě třeba zůstal, nejlépe až do rána :-))). ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama