Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David s Rasputinem řeší složitý neurochirurgický případ. Manželé, kteří jsou před rozvodem, se zřítí z lešení a ženě hrozí ochrnutí, manželova nová partnerka je těhotná. Jak se tento trojúhelník vyřeší...? (TV Prima)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta Saša ale Matyho poslouchala jako hodinky... Nakonec jí to stejně bylo (při jejím přístupu k pacientům) houby platný. A takhle příležitost se jí už nikdy více nezopakuje, stejně jako se neopakuje žádné z nás. Zajímavý i příběh dvou starých paní, matky a dcery, jejichž potíže vyřešila Lucie. A také dědeček, jenž požil LSD. Saša:"Mně by asi nejvíc pomohlo, kdyby... kdybyste mě třeba doprovodil." (No a ještě mnohem více, kdybyste u mě třeba zůstal, nejlépe až do rána :-))). ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár hvězd navíc za ten profesionální kaskadérský pád manželů z lešení - za to by se fakticky nemuseli stydět ani v Hollywoodu ( hodně překvapivé v takovémto tv mýdlu) ale do reality mne uvedl amatérismus numero uno, kdy chlapík na začátku leze do lešení jakože s těžkou papírovou krabicí a nejen dle manipulace s ní je vidět, že je úplně prázdná, ale v jednom záběru má dokonce pootevřené dno, takže pán heká co netáhně, ale je to jen kus kartonu :-) PS: Celkem pobavil zaparkovanej Rosák u Mery ()

Reklama

Reklama