Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prokop nastupuje znovu do práce na urgentu. Mery se dostane do sporu s Ninou. Mladík, který se zranil při pádu na motorce by mohl dopadnout lépe, kdyby jeho bratr přivolal pomoc včas. (TV Prima)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se mi to nebo ne, že se tlačí na případy pilou - jsou krvavější, drastičtější .... a vrátil se neoblíbený Rychlý jako neoblíbený Prokop - trochu zvláštní, když poslední scénáristická myšlenka byla, že na tu práci na urgentu se vůbec nehodí a nechce ji dělat. Tak aspoň, že závěrečný song od Macy Grey I try byl zase parádní. ()

Reklama

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrátil se Prokop Hlinka a v tomto díle chybí Maty. Ehm, takže jsme zase v podobných … (fekáliích) jako na počátku seriálu, s Rychlým a bez Gránskýho. A jo pardon, v ještě větších, protože mi po odchodu Evy Josefíkové ze seriálu chybí taky Lucie. A tak mi někdo vysvětlete, proč by se tam sakra měl vracet ten debil (Tomáš, mám na mysli samozřejmě postavu, nikoli herce, i když ani ten teda není můj typ), co s ním Lucie chodila (teda spala, já už jsem z těch adolescentek na Instagramu taky úplně mimo), což je jeden z názorů, který jsem si přečetla na fb stránkách k tomuto seriálu. Je pravda, že kdyby se (poté, co přišla Nina) mimo Viktora vrátil i Aleš Nývlt, mohlo by být celkem veselo (a já bych si mohla dál lámat hlavu, co na tý Mery je...?) No, mrknu ještě na pár dílů, ale kdyby byly všechny jako tento (absence mně sympatických postav a stále se opakující případy), moc velkou šanci tomu nedám. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama