Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filip chce, aby David pracoval jen na ambulanci, dokud se nezačne léčit. David kvůli tomu dokonce zvažuje, že by odešel z Rubavy. Prokop slibuje matce, že se za ní večer staví, jeho plány však zkomplikuje zraněná Petra, o kterou se chce postarat. Jindřich tvrdí, že pacientce se zánětem ledvin nebránil v návštěvě lékaře a Rasputin mu uvěří. Bára o tom ale ví svoje. Doktorka Vlčková si musí poradit s mladým autistou, kterého ošetřuje až příliš obětavá matka. A David řeší případ ženy s úrazem hlavy, ze kterého se nakonec vyvine docela jiná diagnóza. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjišťuji, že opravdu nejsem typ pro sledování nekonečných seriálů z lékařského prostředí. V těch (seriálech), jež jsem sledovala dosud, býval lékař, který nebyl podezřelý z trestného činu nebo nějaké jiné nekalosti, maximálně patolog nebo soudní psychiatr. V současnosti běžící epizody Modrý kód už skutečně sleduji jen kvůli dalším osudům Matyho, a tak se v dílech, kde není, ve vatě spojující případy poněkud (dost) nudím... Plusem tohoto dílu byla pro mne zejména doktorka Vlčková a i druhý případ řešený Davidem Hofbauerem (kde mnou zmiňovaný patolog byl skutečně potřeba) docela ušel. Hodnocení se u mě pohybuje kolem 45%, ale tentokrát jsem zaokrouhlila dolů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za posledních deset dílů nadprůměrný díl. Celkem zajímavé případy ( ikdyž motivy už se opakují) primář vs. Hofbauer rovná se, že se jde léčit David. I závěrečný song byl po delší době něco nadprůměrného. ()

Reklama

Reklama