Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David pomůže při ošetřování raněných během nelegálního automobilového závodu a hned potom nastupuje do práce. Mery mu vyčítá mu, že se nešetří, naopak Nina je z jeho chování nadšená. Neshoda mezi Ninou a Mery vrcholí žárlivou hádkou. Saša začíná být pořádně nespokojená, má pocit, že jí Filip nepřiděluje atraktivní případy. Za Bárou se na urgent staví Jindřich, přišel Báru pozvat na akci, která je na statku a přinesl jí malý dárek. David odhalí neobvyklou diagnózu u pacientky s nemocným srdcem. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těšila jsem se na nějaké závodní speciály a ony se tam nakonec mihly jenom dva na začátku, zbytek dílu jsme opět strávili jen na urgentu. Nejlepším autem seriálu tak zůstává Matyho BMW X5, které se tam objevilo někdy kolem dílu 50. A už bych také uvítala jeho návrat do práce, stejně jako Rasputina ze stáže v Izraeli (už by ho Mosad mohl mít proklepnutýho a vědět, že jeho návratem do ČR nic neriskuje 😉). Mám trochu pocit, že scénáristům se to trochu začíná vymykat z rukou a vytrácet logika z jednotlivých linií kolem hlavních postav. Pokud Nina rychle nepochopí, že je-li David zamilován do Mery, v nejbližších týdnech a měsících nemůže uspět, nezůstane pravděpodobně u jediného případu zlomeného ❤️. Mery byla v závěru sice poněkud drsná, ale zato velice praktická... 😁 ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to točili Američani tak tu nehodu natočej tak, že auto při nelegálním závodě vlítne do davu a kusy lidí budou lítat jak hadry, bouchne palivová nádrž a doktor bude jako akční hrdina, kterému nakonec všichni zatleskají.... jenže jsme na Primě, takže nehoda není vidět, jen dramatický zvuk a křik. ()

Reklama

Reklama