Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Havlena si za Filipem přijde pro peníze, které mu dluží, Filip se mu snaží vyhnout. Když se pak objeví profesor Houska a nabídne mu peníze za operaci jeho manželky, Filip i přesto, že nemá čas, nabídku přijme.  Jindřich má radost, Bára se mu konečně ozvala, ale jejich rozhovor nakonec není tak příjemný jak by Jindřich očekával. Rodiče Prokopa dostali nabídku nastěhovat se do domova pro seniory. Vypadá to, že Denisku brzy propustí z nemocnice. Růženka z toho není nadšená, znamená to, že Deniska bude muset jít zpátky do dětského domova. A mladé pacientce Vali nečekaně zkomplikuje porod skolióza. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem udělila tři hvězdičky, ale přiznávám, že jsem to dost nadhodnotila. Je to v podstatě pouze za Matyho, pro nějž mám stále slabost a který se tam zase objevoval o něco více než v předchozích dvou dílech. Co je ale od scenáristů úplně pod psa, je vykreslení charakteru primáře Kodyma. Když tam byl poprvé, byl prostě "jen" nesympatický kariérista, který, když viděl, že nedosáhne svého, prostě odešel, jakých jsou v jakémkoliv oboru tři půlky... Zato teď je z něj docela karikatura...(nebo kreatura? Se mi ty termity nějak pletou). No a když jsem viděla ukázky k následujícímu dílu, tak se obávám, že zřejmě učiním jako spolukomentujicí kolega. Jelikož, než Maty pozval na večeři Lucii, tak kolem toho půl roku chodil jako kolem horké kaše (a ještě jim to překazila Lena 👿), zato teď sestřičku Evu pozve raz dva... 😿 Mně prostě citový vztah mezi nimi absolutně nesedí. Maty se hodil k Lucii a tečka. A připomnělo mi to, proč se na nekonečné seriály prostě nedívám. A jediná výjimka (Bones, česky Sběratelé kostí) potvrzuje pravidlo. No a tam také setrvávaly všechny důležité postavy a scénář respektoval přání a názory diváků... Tady to jde od dílu 80. z kopce, jeden díl jednou za čas se povede, zbytek je nuda nuda šeď. ()

DavidHolub 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

55% o trochu lepší než předchozí díl ale i tak nic moc.Seriál pomalu ale jistě slábne.Tento díl byl dobrý díky Matymu.Trochu mi tam začíná chybět Evička Josefiková a zdá se mi ,že si to Maty začne s tou novou mladou sestřičkou.Pokuď se má hypotéza potvrdí tak na seriál nejspíš přestanu koukat! Zajímavý případ s rakovinou. A to je tak asi jediné co mě na tomto díle zaujalo.Na minulé díly Mk jsem se vždy těšil ale na tento díl už ne.Doufám , že se to zase zlepší! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neber úplatky, neber úplatky ... primář celkem pobavil, ikdyž jeho věřitel , který do dnešního dílu byl rubavský velkopodnikatel si najednou osvojuje mafiánské praktiky jak v parodii na Kmotra. Ta linka s všelidovým léčitelem se natahuje ze zoufalství, nebo to bude mít nějaké megavyvrcholení? ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (Katka189)

Reklama

Reklama