Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David zazáří u operace pacienta, který měl probodnutý hrot srdce. Profesor Horký, který se na urgent přijel podívat v rámci exkurze se studenty, Davidovi nabízí práci v Praze. Mery to rozhořčí, má dojem, že celou situaci naplánovala Nina, aby Davida přetáhla do Prahy. Saša s Filipem hledají příležitost pošpinit Bojana. Bára není ve své kůži, stačilo jen málo a kvůli chybě, které se dopustila, mohl zemřít pacient přímo na sále. A Rasputin dostává případ dělníka, který se na stavbě nabodl na drát. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší terno dnešního dílu je, že primář chtěl koupit předražený přístroj ... tak jo no a ostatní motivy se opakují,takykapku bída. A ani závěrěčněj song mi nezvedl náladu, že bych si ho broukal. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem deklarovala, že se už nebudu dívat, ale nakonec jsem se rozhodla, že dílům vysílaným do prázdnin a dovolených ještě dám šanci. Ovšem, kdybych zůstala u svého původního rozhodnutí a tento díl vynechala, vůbec nic by se nestalo... Nezaujaly mě nijak ani případy ani osudy hlavních postav. Dokonce i linie s Viktorem a Deniskou, která za přítomnosti Růženky byla celkem zajímavá, mi nyní připadá už jen uměle natahovaná. Chyběl mi Maty, chyběla mi doktorka Vlčková, ještě že tam byl aspoň Rasputin a že se David začíná vyrovnávat se svými obtížemi. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama