Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mery je přesvědčená, že nepotřebuje aby její byt vypadal jako z katalogu, vyvětluje Lucii, že v něm tráví jen zlomek času. Lucie je však jiného názoru a tak se večer Mery nestačí divit. Rasputin se s Lazarevem na čaji u své matky docela spřátelil, večer už si plánují pivo. V práci kolem sebe teď Petra s Prokopem chodí po špičkách. Žák začne  být podezíravý, protože Vali je k němu až příliš milá. A Valentu čeká precizní práce na sále pří vytahování rozdrceného skla z pacientova hrudníku. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z následujících dvou epizod (viděno za mírný poplatek na iprima) vyplývá, že ta úprava Meryina bytu kamarádkou architektkou nebyla od Lucie tak úplně nezištná, jak to tady vypadá. Nejspíš se styděla vzít Matyho do něčeho, co vypadalo jako lepší ubytovna. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak odpovědní z primy se rozhodli radikálně oživit tento doktorský seriál. jak to udělat v momentě, kdy se to opakuje, kdy většina sympatických postav zmizela, kdy docházejí snad i komparzisté co hrají vedlejší role? 1) udělat scénu, která bude v něčem o level výš než byli diváci posledních čtyřicet dílů zvyklí - automobilová honička v podzemních garážích a následná bouračka - trošku luxus na tenhle formát seriálu, oceňuji 2) vrátit aspoň jednu oblíbenou postavu - bravo, člověk jako já má od Vejšky slabost pro Josefíkovou 3) obsadit do vedlejší role nějakou opravdu známou nebo povědomou tvář - herec Nosek trochu přehrával, ale jinak stoprocentní výkon. Takže pro zvýšení atraktivity čekám od příštích dílů něco s roztomilými zvířátky, roztomilými dětmi a kopec erotiky. ()

Reklama

Reklama