Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucie se chystá k odletu do Kanady. Maty se snaží ještě ji zastihnout, ale zdrží se u pacienta. Černý leží v nemocnici po mrtvici, zve Šárku na večeři k oslavě jeho uzdravení, ona ale váhá. Vali pomáhá Žákovi s přípravou na konkurz, ale on práci pořád odkládá. Rasputin zjišťuje, že Lazareva v odborných kruzích nikdo nezná. Saša se připravuje na další zkoušku k atestaci. A Maty s Adamem zachraňují pacienta, kterému zával sutí vážně poškodil nohu. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

" Miluji tě!" " Já tebe taky" a tím máme na půl roku klid od nejsympatičtějších postav a zbyl tam chudák Rasputin jehož špionážní linka s tématem zabijáků bez svědomí je tak přestřelená, že škoda myslet. Tři body dávám hlavně za to, že jsem šel smíchy do kolen u rekordního počtu (2-3) hlášek. ()

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adam Brejcha k Matymu na sále: "No tak vidíš, aspoň něco jsi dneska přeřízl."😉😁 Co dál? Nabízí se zde jistá podobnost s naším státem. Jen místní travič obyvatel, Bureš šmejd šmejdskej, hajzl lacinej, nebyl agent StB. A konečně padla i ta správná slova, byť ne mezi čtyřma očima ale jen po telefonu.💕💖 Moc pěkný díl, jen škoda že asi na nějakou dobu poslední. Skončím jak jsem začala, slovy Adama k Matymu, než ho vyhnal od operace za Lucií, trávicí v Čechách svůj poslední den: "Ty teďka mazej. Nepoučuj mě, co jsou priority v takovýmhle případě." A vlastně ne, slovy Mery k Lucii: Budeš nám chybět. Jo, to bude i mně. ()

Reklama

Reklama