Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý při couvání autem srazí cyklistku, Mery chce vědět co se přesně stalo. Petra předloží Prokopovi důkazy o nekalých praktikách na Bradáčových klinikách. Stav Bíby se pořád nezlepšuje, vypadá to, že Maty bude muset odlet za Lucií odložit. Eva je zklamaná z Libuščiny zrady, Maty se ji snaží utěšit. Žáka večer čeká slyšení v konkurzu na přednostu. A Vali se musí postarat o malého pacienta, který nečekaně ztratil vědomí. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Evičky mi nakonec bylo docela líto. To je tak, když se nezralé slečny, skoro ještě děti, míchají do vztahů dospělých. Líbila se mi linie VV, škoda, že i s ní scénář slušně zamete. Já bych ráda, aby spíše zametl s Libuškou, protože se od vztahu-nevztahu s Brejchou chová ostudně. Ale bude to asi jako v životě, Eva zůstane sama a bez pomoci a Libuška získá dobré místo... Čtvrtá hvězdička je tentokrát za Lamborghini. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Taková výhra může pěkně rozhodit vztahy. Nakonec dobrý skutek byl odměněn a peníze kamarády nerozhodily. Eva se neustále chová tak, že si stále způsobuje maléry. Někteří lidé to holt tak mají. Snaží se být přehodní a ono se jim to nevyplácí. Za mne plný počet. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlím, kdy jsem v jakémkoliv televizním nebo filmovém útvaru viděl produkci pořídit Lamborghini. Napadá mne jen Metanol, kde se mihlo jedno rudé Ferrari, ale jinak klobouk dolů... sice jen na okruhu ale i to se počítá. ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co je pryč David to stojí za bačkoru. Docela mně otravuje ten motiv se starým dědkem, který neví coby. Přijde mně to jako takový pokus o komickou postavu, ne příliš zdařilý a už vůbec uvěřitelný. A ten Prokop, taky moc nebaštím. Voni ti doktoři nejsou tolik bambuli, aby všechno věřili, všemu nalítli, jo a vůbec jim nejde o penízky.... jen ti pacienti kolem sou ti špatní, vypočítavý atd.... Už je to jen nastavovaná kaše ()

Reklama

Reklama