Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý, zraněná cyklistka a Šárka chtějí všichni dosvědčit, že auto řídila Šárka. Prokop se dozví, že Filip nabídl bez jeho vědomí Libušce místo vrchní sestry na nové klinice. Žák svůj neúspěch v konkurzu svádí na všechny ostatní. Adam už umístil výzkum na síť, teď s Rasputinem čekají co bude dál. Marinu hledají po urgentu dva neznámí muži. A pacient s Collesovou zlomeninou má mnohem závažnější diagnózu. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že bez Matyho je nuda. Jenže vidíme-li na konci předchozího dílu, že Maty napíše milované ženě na otázku "Kdy přijede" kterou si přečte někde na Skype (ani jí nezavolá) pouhé Nevím... No to já taky nevím. Vždyť se chová jako pomatená zamilovaná školačka, která neví, co chce. A pro mě začíná být nuda i s Matym. Proto opět odkládám sledování a někdy po čase zase se zkusím ke sledování vrátit. Teď bych totiž jen ztrácela čas. Zatímco Roman nakonec odcestuje, Maty dál trčí v Rubavě, i když se stejně v některých dílech neobjeví... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rasputin dává své vědomosti na internet a frčí na dovolenou... jak mám rád postavu Vilkina a Zacha beru tak ta zápletka je tak debilní, že škoda mluvit ... neumím si představit, že by něco na podobné vlně řešil Mudr. Štrosmajer s Mudr. Blažejem. ()

Reklama

Reklama